Nieuws

Waterglijbaan met Spray Park bij Camping De Boomgaard

Deze zomer komt er een prachtig nieuw waterpark bij Camping De Boomgaard in Westkapelle (Zeeland). De nieuwe waterspeeltuin is een unieke combinatie van een Spray Park met GoH2O waterglijbanen.

Unieke combinatie

Camping De Boomgaard is een gezellige familiekamping aan de Zeeuwse kust in Westkapelle. Dit jaar worden oude bestaande voorzieningen gerenoveerd en komen er bovendien diverse nieuwe attracties bij, waaronder deze unieke waterspeeltuin.

Het nieuwe waterpark bestaat uit twee verschillende speelsystemen: GoH2O, ons eigen premium merk waterglijbanen, en een Spray Park. Wij zorgen ervoor dat deze twee verschillende systemen samen één spectaculair geheel gaan vormen. Bovendien is het nieuwe park zo ingericht dat kinderen van verschillende leeftijden veilig samen kunnen spelen.

GoH2O waterpret

Er zijn drie waterglijbanen die zich elk richten op een specifieke leeftijdsgroep. Voor de kleinste bezoekers is er een lage en brede glijbaan (Waverider) die uitmondt in het Spray Park. Voor kinderen tussen 8 en 12 is er een razendsnelle buisglijbaan (Challenger). De hoogste glijbaan is voor de oudere kinderen en bevat een spectaculair trechterelement (Jiggler).

Spray Park

Het Spray Park is een interactieve waterspeelplaats met fonteinen, grondspuiters en speeltoestellen. De gebruikte kleuren en gethematiseerde toestellen sluiten naadloos aan op de waterglijbanen: zo ontstaat een unieke gecombineerde waterspeeltuin.

Zeeuwse thematisering

Het waterpark is speels en vriendelijk door gebruik te maken van zachte kleuren en vloeiende vormen. Alle stalen constructiedelen zijn voorzien van een unieke houttextuur om het geheel een natuurlijke uitstraling te geven. Ook het Zeeuwse landschap komt terug in het ontwerp, zo is de toren van de waterglijbaan geïnspireerd op een klassieke Zeeuwse schuur.

De glijbanen worden bereikt door middel van twee spiraaltrappen. De eerste trap is speciaal voor de jongste kinderen. De tweede trap gaat naar de tweede en derde glijbaan en zal gebruikt worden door de grotere kinderen. Door gebruik te maken van gescheiden trappen kan iedereen veilig gebruik maken van het waterpark.

Waterpret op maat

Het nieuwe waterpark is onderdeel van de grote renovatie van Camping De Boomgaard. Wij zijn bij de ontwikkeling betrokken door K3H architecten uit Nieuwleusen. Door verschillende speeltechnieken te combineren kunnen wij een uniek waterpark voorstellen dat binnen het gestelde budget blijft en toch ruimschoots aan alle gestelde wensen voldoet.

De bouw is inmiddels gestart. Bij de realisatie zullen wij op locatie advies geven en onze expertise delen met de aannemer van het project om de installatie zo vlot en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Gedurende de verbouwingen blijft de camping geopend. In het voorjaar van 2017 zijn alle werkzaamheden gereed en zullen de nieuwe attracties en voorzieningen klaar zijn voor gebruik.

Meer informatie

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar de vele mogelijkheden van GoH2O, Spray Parks of een unieke oplossing die meerdere speelsystemen combineert? Watergames & More biedt de mogelijkheid tot volledig sleutelklare levering maar ook een samenwerking met uw vaste aannemer is mogelijk. Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van al het moois dat water te bieden heeft.

Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze productpagina’s.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact