Nieuws

Feestelijke opening waterattractie camping De Boomgaard

Sinds de zomer van 2016 is er hard gewerkt aan een uniek Spray Park en maar liefst drie spectaculaire GoH20 waterglijbanen. Afgelopen week was het dan eindelijk zo ver: de opening van de waterattractie! Ook de nieuwe centrumvoorziening van Vakantiepark de Boomgaard in Westkapelle werd geopend. Het prachtige gebouw, met receptie, restaurant, binnenzwembad en indoor speeltuin van de hand van K3H Architecten getuigt van veel smaak.

Op het buitenterrein achter het gebouw is de waterspeeltuin de grootste blikvanger. Alles wat het ontwerp van de waterspeelplaats beloofde, is hier in volle glorie te bewonderen. Het is een prachtig project geworden, waarmee Vakantiepark De Boomgaard een zeer onderscheidende centrumvoorziening heeft gekregen. Watergames & More is trots op deze mooie speelplaats en bedankt alle bedrijven met wie we tijdens dit project hebben samengewerkt: K3H Architecten, Bouwbedrijf Meliskerke, Van Dorp Zwembaden en Jora Vision.

Drie spetterende GoH20 waterglijbanen

De drie GoH20 waterglijbanen zijn elk gericht op een andere leeftijdsgroep. De Waverijder is een echte familieglijbaan. De glijbaan is breed en laag waardoor meerdere personen naast elkaar kunnen glijden en komt uit in het Spray Park. De tweede glijbaan, de Challenger, is een snelle buisglijbaan voor kinderen van acht tot en met twaalf jaar. De derde glijbaan is spectaculair voor oudere kinderen. De glijbaan mondt namelijk uit in een trechter, de Jiggler.

Het Spray Park brengt alle elementen samen en is perfect voor kleine kinderen om veilig te spelen. In het Spray Park staan diverse fonteinen, sproeitoestellen en andere speelobjecten. Zo heeft de totale waterattractie elke leeftijdsgroep wat te bieden.

Thematisering geïnspireerd op de omgeving

De glijbanen en het Spray Park zijn volledig gethematiseerd en hebben een warm en speels karakter. Er is gebruikgemaakt van zachte kleuren en organische vormen. De stalen constructiebuizen zijn bewerkt met unieke houttexturen, waardoor de attractie een natuurlijke uitstraling krijgt. Het Zeeuwse landschap komt terug in de toren waarin alle glijbanen starten, die is namelijk geïnspireerd op de bekende Zeeuwse schuren.

Camping De Boomgaard is een gezellige familiecamping aan de Zeeuwse kust in Westkapelle. De camping heeft dit jaar flink uitgepakt met een nieuw receptiegebouw, binnenzwembad, brasserie, indoorspeeltuin en een waterspeelplaats van Watergames & More. Gasten zijn erg lovend over de uitbreiding en ook Camping De Boomgaard zelf is zeer tevreden met het resultaat. Wij wensen Camping De Boomgaard en alle gasten een voortreffelijk seizoen toe!

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact