Nieuws

Driehoek van plezier: Spray Park Batensteinbad in Woerden

Dit seizoen realiseren wij een prachtig drie-in-één Spray Park op het buitenterrein van zwembad Batenstein in Woerden. Een Spray Park is een interactief, uitdagend en spetterend waterspeelpark voor jong en oud!

Nieuwe waterspeeltuin voor buitenterrein

Zwembad Batenstein heeft haar bezoekers veel te bieden: binnen is er een 25 meter wedstrijdbad, recreatiebad met wildwatergedeelte en een waterglijbaan. Ook is er een buitenterrein. Dit terrein zal dit jaar omgetoverd worden tot een uitdagend, veelzijdig en modern speelparadijs.

Eigenaar WoerdenSport heeft voor de realisatie van dit nieuwe terrein buitenruimtespecialist VrienDD ingeschakeld. Zij zullen het terrein gaan uitrusten met diverse speeltoestellen. Ook waterpret is voorzien met de komst van een gloednieuw Spray Park.

Wij, Watergames & More, zijn trots dat we als ervaren waterspecialist het vertrouwen hebben gekregen dit nieuwe Spray Park te mogen realiseren.

Driehoek van plezier

Het Spray Park wordt ingericht met drie zones. Elke zone richt zich op een bepaalde leeftijdsgroep. Zo kunnen kleuters veilig spelen bij de lagere toestellen en zijn er voor de oudere kinderen onder andere waterkanonnen en een waterstorttoestel.

Duurzaam bouwen: Spray Park tegen lagere kosten

Het nieuwe Spray Park zal op de plaats komen van een verouderd peuterbad. Mede dankzij onze expertise op het gebied van zwembadrevisies maken we slim gebruik van de bestaande funderingen en het oude bassin.  Dit maakt de aanleg van het nieuwe Spray Park bovendien veel goedkoper. Zo blijft er meer budget over voor speeltoestellen en waterpret.

Het oude bassin zal gebruikt worden om de Spray Park toestellen en leidingen in te bevestigen. Vervolgens wordt de nieuwe antislip Spray Park-vloer gestort. Zo komen alle leidingen en techniek mooi verzonken te liggen. Alle oude opstaande randen en uitstekende elementen worden gesloopt en weggeslepen. Zo ontstaat een modern en gelijkvloers Spray Park.

Sleutelklaar en zorgenvrij

Wij realiseren het Spray Park volledig van A tot Z. Dankzij onze sleutelklare oplevering ontlasten we hoofdaannemer VrienDD zodat zij zich volledig kunnen richten op het inrichten van de rest van het buitenterrein.

Hoogste kwaliteit waterpret

Spray Parks veroveren de wereld! Op steeds meer plaatsen worden deze interactieve waterspeelplaatsen van producent Waterplay geplaatst. Een Spray Park is geschikt voor zowel binnen als buiten. De mogelijkheden zijn hierbij eindeloos. Van kleinschalig tot onderdeel van een groot themapark: met een Spray Park ontstaat overal een uitdagende waterspeelplaats.

Door enkel gebruik te maken van de beste materialen en een speciale duurzame verf (Super Durable Tiger Drylac) is een Spray Park bovendien een duurzame investering die jarenlang mee zal gaan.

Nieuwsgierig geworden?
Wij vertellen u graag, en uiteraard geheel vrijblijvend, meer over de vele mogelijkheden. Bekijk onze productpagina’s of neem direct contact met ons op:

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact