Nieuws

Spray Park in BatensteinBuiten in Woerden geopend

Op woensdag 6 juli is het drie-in-één Spray Park geopend op het buitenterrein van zwembad Batenstein in Woerden. Wethouder Stolk van de gemeente Woerden en voorzitter van WoerdenSport Jac Eekhof gaven onder het toeziend oog van tientallen enthousiaste kinderen en hun ouders de openingstoespraak, waarna er gespeeld kon worden.

Het Spray Park is ingedeeld in drie zones. Elke zone richt zich op een bepaalde leeftijdsgroep. Zo kunnen peuters en kleuters veilig spelen bij de lagere toestellen en zijn er voor de oudere kinderen onder andere Splash Blaster waterkanonnen en Sneaky Soaker waterstorttoestellen. Elke zone heeft afzonderlijke activators, waardoor de zones los van elkaar aangezet kunnen worden.

ompleet buitenspeelterrein

In opdracht van de eigenaar van zwembad Batenstein, WoerdenSport, hebben wij van Watergames & More het Spray Park gerealiseerd in samenwerking met hoofdaannemer en speeltoestelleverancier VrienDD. Dankzij onze sleutelklare oplevering is het Spray Park direct klaar voor gebruik. Hierdoor heeft de hoofdaannemer zich volledig kunnen richten op de verdere aankleding van BatensteinBuiten. Het buitenterrein is uitgerust met een midgetgolfbaan, air-trampoline, kabelbaan en diverse speelplaatsen. Met de opening van het Spray Park is het buitenspeelterrein compleet!

Ombouwen naar Spray Park: Kosten efficiënt

Het Spray Park is in de plaats gekomen van het peuterbadje. Het ombouwen van een peuterbadje naar een Spray Park is kosten efficiënt omdat, net als in Batenstein, het oude bassin vaak gebruikt kan worden om de toestellen en leidingen in te bevestigen. Daarnaast wordt er een antislipvloer gestort om optimale veiligheid van de spelende kinderen te garanderen.

Speelplezier voor brede doelgroep

Door de verschillende leeftijdszones is het Spray Park voor een grote groep kinderen aantrekkelijk. Het Spray Park verbruikt bovendien minder water dan een zwembadje en is ook bij minder weer een uitermate geschikte speelplaats voor jonge en oudere kinderen.

Wat zijn de mogelijkheden voor u?
Wij bekijken graag met u de mogelijkheden voor uw eigen Spray Park! Vind meer informatie in de Spray Park catalogus of neem direct contact met ons op.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact