Project

Speel- en IJsboerderij Drentse Koe

Een voormalige koeienstal heeft plaatsgemaakt voor een bruisende waterspeelplaats met een combinatie van een Spray Park en manuele waterspeeltoestellen uit de Zand- en Waterspelcollectie van Watergames & More. De waterspeeltuin bij Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe is volledig gethematiseerd in een boerderijthema. Het is prachtig om te zien hoe het ontwerp tot leven komt!

De waterspeelplaats bestaat uit twee delen. In het midden staan de manuele waterspeeltoestellen met daaromheen het Spray Park. In het midden staat een waterpomp. Door het water omhoog te pompen, leiden kinderen het water langs verschillende bakjes en sluisjes. Het Spray Park bestaat uit interactieve toestellen uit het leveringsprogramma van Waterplay. Door de veiligheid van het Spray Park en de Zand- en Waterspeltoestellen, is er nauwelijks toezicht nodig – dus ook de ouders genieten van een ontspannen dagje uit!

Het Spray Park is uitgevoerd in een boerderijthema en ook in de rest van de stal zijn karakteristieke elementen van de boerderij te vinden. De vloer van het Spray Park is gemaakt van EPDM, dat geluiddempend is en zacht aanvoelt. De kleuren van de vloer zijn geel met groen, zodat het lijkt alsof de kinderen in het gras door het Spray Park lopen.

Flexibiliteit, ook tijdens het project
Tijdens de verwezenlijking van de waterspeelplaats is gekozen om de waterspeeltuin een andere plek te geven in de voormalige koeienstal. Door onze flexibiliteit was dat geen probleem. Ook tijdens het project kunnen er nog zaken gewijzigd worden en blijven wij met de klant meedenken. Buiten de positionering om is de waterspeelplaats precies geworden zoals bedacht: een spetterend waterparadijs voor alle bezoekers van de Speel- en IJsboerderij.

Eindeloze mogelijkheden met maatwerk waterspel
De waterspeelplaats bij De Drentse Koe is een mooi voorbeeld van maatwerk waterspel, in dit geval door een Spray Park te combineren met elementen uit de Zand- en Waterspelcollectie van Watergames & More. Zo zijn er nog zijn oneindig veel mogelijkheden te bedenken om verschillende speelstructuren met elkaar te combineren tot één spectaculaire waterspeelplaats. Denk bijvoorbeeld aan een Spray Park met fonteinen of een WaterClimbing klimwand met GoH20 waterglijbanen!

Wilt u meer weten over de waterspeelplaats bij De Drentse Koe of bent u benieuwd naar de maatwerkoplossingen voor uw locatie? Neem gerust contact met ons op per telefoon of mail.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact