Nieuws

Challenger voor zwembad Octopus opgeleverd

Begin dit jaar schreef Zwembad de Octopus in Leusden een aanbesteding uit voor een glijbaan die de oude zou vervangen. Watergames & More was als winnaar uit de bus gekomen met het efficiënte ontwerp van een GoH20 Challenger waterglijbaan. Inmiddels is de 48 meter lange GoH20 Challenger opgeleverd en heeft de speelwaarde van zwembad de Octopus in Leusden een enorme boost gekregen met deze gloednieuwe publiekstrekker!

De nieuwe waterglijbaan is in de plaats gekomen van de oude glijbaan. Er is dus creatief omgegaan met de beschikbare ruimte. Het vermogen van Watergames & More om te kunnen aanhaken op bestaande situaties zonder onder te doen aan creativiteit, is zeer gewaardeerd door zwembad Octopus. Met dit project laat Watergames & More opnieuw zien in staat te zijn om totaal projecten op te pakken, van het ontwerp tot en met de technische realisatie.

Multimediaeffecten
Bij het startplatform van de glijbaan hangt een keuzescherm. Voordat de bezoeker zijn spectaculaire glijbaanrit start, selecteert hij of zij het gewenste thema. Door een van de thema’s te selecteren, worden unieke licht- en geluidseffecten geactiveerd door de gehele glijbaan. De bijzondere multimediaeffecten zorgen voor een glijbaanrit om nooit meer te vergeten!

Uitdagend spelelement
Naast de multimediaeffecten, is de GoH20 Challenger uitgerust met de competitieve touch game. Door de glijbaan heen zijn touch points verwerkt, die de bezoeker tijdens zijn rit door de glijbaan moet proberen aan te raken. Het scorebord aan het eind van de glijbaan toont het aantal touch points dat gedurende de rit is aangeraakt. Door dit uitdagende spel blijven gasten zichzelf én anderen uitdagen om hun score te verbeteren. Naast het aantal touch points dat ze hebben aangeraakt, zien bezoekers op het display ook hoeveel seconden ze door de glijbaan zijn gegleden. Hoe sneller, hoe beter! Beide spelelementen zorgen samen voor een sensationele glijbaanrit.

Wilt u uw badgasten ook verrassen met een gloednieuwe glijbaan aankomende zomer? Neem gerust contact met ons op. Wij gaan graag voor u aan de slag!

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact