Project

Zwembad Ronse

In Zwembad Ronse heeft Watergames & More in opdracht van Pellikaan Bouwbedrijf twee waterglijbanen gerealiseerd, een Challenger met een transparant buisdeel & multimedia en een WaveRider.

Werkzaamheden project
Watergames & More heeft ten eerste de engineering van de waterglijbanen verzorgd. Onderdeel daarvan waren de statische berekeningen van de staalconstructie en het ontwerp van de minimale funderingsafmetingen t.b.v. plaatsing waterglijbanen (de controle op het draagvermogen van de vloer is door een externe constructeur gedaan).
Daarnaast hebben wij de levering, montage en projectbegeleiding verzorgd, waaronder de installatie (incl. bekabeling) van het multimediasysteem in de Challenger. De bouwkundige en installatietechnische werkzaamheden zijn door derden uitgevoerd.
In de afrondende fase hebben wij de certificering, conform de EN-1069 norm, geregeld. Tevens hebben wij de opdrachtgever, zoals standaard bij elk project dat wij realiseren, bij de oplevering van projectdocumentatie en informatieborden voor bij de waterglijbanen voorzien.

Challenger met transparant buisdeel & multimedia
De Challenger heeft een transparant buisdeel, net vóór de catch unit. Dit buisdeel is van acryl gemaakt. Het geeft de waterglijbaan een spectaculair effect, voor zowel de gebruiker als de kijker(s). Een ander bijzonder effect is de multimedia. De bezoeker kan aan de start kiezen tussen diverse thema’s m.b.t. de lichteffecten in de waterglijbaan. Op deze manier brengt elke nieuwe glijbaanrit weer een andere beleving voor de gebruiker. Bovendien wordt de tijd gemeten; boven de catch unit hangt een scorebord met de tijd en de records.

WaveRider
Van deze 2,2 meter brede waterglijbaan kun je met familie of een groep vrienden tegelijk naar beneden glijden. Omdat de WaveRider open en veilig is, is hij ook erg geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen. Een ideale attractie voor alle generaties. Deze waterglijbaan is net als onze andere waterglijbanen vrijwel in elke gewenste RAL-kleur te leveren. In dit geval heeft de opdrachtgever voor dezelfde RAL-kleur als de Challenger gekozen, voor een passend geheel.

Meer weten over dit project?
Neem dan contact op met:

GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen
Zwembad De Meermin Steenbergen
GoH2O Waterglijbanen
Zwembad De Wiel Schagen
GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact