Project

Sportcentrum Rozengaarde

In de zomer van 2019 realiseerde Sportcentrum Rozengaarde te Doetinchem een nieuw buitenbad om ook in de hete zomermaanden bezoekers te trekken. Watergames & More realiseerde daarin een Superslider, oftewel, een meersporen waterglijbaan.

Werkzaamheden project
Voor dit project heeft Watergames & More de engineering, de levering van de glijbaandelen, de montage en de algehele projectbegeleiding verzorgd. In de engineering zijn ook de trapconstructie, de ondersteunende staalconstructie, het ankerplan, de leidingposities en het startelement meegenomen, omdat dit nauw met elkaar samen hangt. De uitvoering van de installatietechnische werkzaamheden en bouwkundige werkzaamheden is door derden verzorgd.

3D Design
Voor dit project hebben wij een 3D ontwerp gemaakt, om de opdrachtgever een zo realistisch mogelijk beeld te geven van de uiteindelijke realisatie. Doordat we twee designers in huis hebben, kunnen we snel schakelen en de ontwerpwensen van de opdrachtgever met zo min mogelijk ruis vertalen in een ontwerp. Hieronder is te zien hoe het 3D zich verhoudt tot het uiteindelijke gerealiseerde project.

Attractiewaarde
De bezoekersaantallen in de zomermaanden vielen tegen bij Sportcentrum Rozengaarde. Dit is een vaak gehoord probleem bij binnenbaden. Nederlanders zoeken bij hitte massaal het water in de buitenlucht op. Het sportcentrum pakte dit probleem aan door een buitenbad erbij te bouwen.

Bekijk deze video voor een verslag over de opening van de waterglijbaan door wethouder Jorik Huizinga van de Gemeente Doetinhem en een impressie van de toegevoegde attractiewaarde voor jong en oud in de omgeving:

Meer weten over dit project?
Neem dan contact op met:

GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen
Zwembad De Meermin Steenbergen
GoH2O Waterglijbanen
Zwembad De Wiel Schagen
GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact