Nieuws

Zwembad Aquamar in Katwijk krijgt een maatwerk Spray Park

Zwembad Aquamar blijft haar zwembad vernieuwen. In opdracht van OLCO-Sportsphere b.v. realiseert Watergames & More dit voorjaar voor het zwembad in Katwijk een maatwerk Spray Park. Kinderen kunnen in het outdoor Spray Park optimaal genieten van water. Watergames & More is van het ontwerp tot aan de oplevering betrokken bij het project.

Deskundigheid Watergames & More
Het Spray Park bij zwembad Aquamar wordt turn-key opgeleverd. Watergames & More neemt het gehele traject uit handen. Wij zijn verantwoordelijk voor het ontwerp en de engineering van het Spray Park. Daarnaast zijn we verantwoordelijk voor de levering en montage van het Spray Park, inclusief de bijbehorende voorzieningen als sturingstechniek, bouwkundige werkzaamheden en waterzijdige installaties. Daarnaast bieden we deskundig advies met betrekking tot het project waar zwembad Aquamar dat verwacht. OLCO-Sportsphere wordt hierdoor volledig ontzorgd.

Aquamar Katwijk

Maatwerk waterspeelplaats
De sprayzone van het Spray Park krijgt een oppervlakte van 182 m². In het Spray Park voor zwembad Aquamar in Katwijk worden waterspeeltoestellen van Waterplay gerealiseerd, zoals een Fun-Brella, Water-O en diverse Surf Stones. Daarnaast verzorgt Watergames & More een maatwerk speelstructuur in de vorm van een baken, in het midden van het Spray Park. Kinderen kunnen hier zorgeloos spelen. De toestellen kunnen tegen een stootje en bevatten geen scherpe randen. Bovendien ontstaat er door het ontbreken van stilstaand water geen verdrinkingsgevaar en de vloer voorkomt onnodig uitglijden.

Duurzaam waterparadijs
Een interactieve waterspeelplaats is ook een goede keuze voor het milieu, doordat het water- en stroomverbruik laag is. De toestellen schakelen zichzelf uit wanneer er geen kinderen in het Spray Park aan het spelen zijn. Hierdoor zijn heeft u ook geen gecompliceerde waterbehandelingsinstallaties en chemicaliën nodig om het water op de juiste kwaliteit te houden. De toestellen worden weer snel weer ingeschakeld zodra er kinderen komen spelen.

De 3D-impressies geven een indicatie van hoe het maatwerk Spray Park voor Aquamar eruit komt te zien. De uiteindelijke kleuren en maatvoering zijn in overleg met OLCO-Sportsphere bepaald. Wilt u ook een interactieve waterspeelplaats bij uw zwembad? Bekijk onze productpagina of neem gerust contact met ons op. We bespreken graag met u de mogelijkheden.

Op de hoogte blijven van ontwikkelingen bij Watergames & More? Volg ons op Twitter en LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact