Nieuws

De 3 grootste voordelen van een turnkey oplevering

De term turnkey – sleutelklaar – staat voor het concept waarbij één enkel bedrijf ervoor zorgt dat een project geheel gebruiksklaar wordt opgeleverd. Hoewel we geen sleutel bij de waterattracties leveren, leveren we wel turnkey op. Dit houdt in dat we het project volledig voor u uit handen nemen en dat uw waterattractie gebruiksklaar wordt opgeleverd. Vanaf het ontwerp tot de montage en eindoplevering. Eerder gaven we inzicht in hoe wij te werk gaan bij het realiseren van een Spray Park of een waterglijbaan. Lees hieronder meer over de voordelen van een turnkey oplevering van zo’n waterattractie.

Voordeel 1: het scheelt tijd
Op het moment dat wij een waterattractie voor u realiseren, komt er veel bij kijken. Het coördineren van het proces vanaf het ontwerp tot aan de oplevering kost tijd, die niet aan de eigen bedrijfsvoering kan worden besteed. Als administratie, planning en coördinatie van een dergelijk proces niet uw dagelijkse werk is, kunnen wij dit voor u uit handen nemen, waardoor het u minder tijd kost.

Voordeel 2: één aanspreekpunt
Wanneer wij een waterattractie turnkey voor u opleveren, heeft u één aanspreekpunt. U hoeft geen andere aannemers te zoeken of voor elk onderdeel van het proces met een andere aannemer te communiceren. Wij verzorgen het gehele proces van A tot Z. Vanuit ons wordt er één coördinator aan het project gekoppeld waar u mee overlegt.

Voordeel 3: expertise
Watergames & More heeft de kennis van elk onderdeel van het proces in huis. Het is onze ‘core business’. Wij weten bijvoorbeeld precies welke stappen er nodig zijn en welke specialisten aangetrokken moeten worden. Opdrachtgevers die één keer of eens in de zoveel jaar een waterattractie realiseren, weten logischerwijs niet waar ze allemaal rekening mee moeten houden. Het risico bestaat dan dat dingen vergeten worden, wat kan leiden tot vertraging en extra kosten. Wij weten op welke (technische en organisatorische) details gelet moet worden en verzorgen dit graag voor u.

Coördinatie en advies
Familiebedrijf Watergames & More kan u ontzorgen vóór, tijdens en ná het project. We kunnen waterattracties voor iedere locatie realiseren, van standaardelementen tot maatwerk waterspel. Aandacht en service staan daarbij hoog in het vaandel. We denken graag met u mee en werken met u samen gedurende het project. Met de juiste vertaling van uw wensen, kunnen we van elke waterattractie een succes maken! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Voor ontwikkelingen van Watergames & More kunt u ons ook volgen op LinkedIn, of u aanmelden voor onze nieuwsbrief.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact