Nieuws

Uitbreiding Aquapark Speelland Beekse Bergen

Speelland Beekse Bergen is een spannende speeltuin en waterpretpark voor jong en oud gelegen naast Safaripark Beekse Bergen bij Hilvarenbeek, net onder Tilburg. Een van de belangrijkste waterattracties is het Duikeiland: een Aquapark bestaande uit diverse drijvende Aquaglide speeltoestellen. Dit Aquapark krijgt dit voorjaar een forse upgrade met de komst van extra trampolines, klimtoestellen en glijbanen.

Uitbreiding Aquapark

De basis van het bestaande Duikeiland waterpark bestaat uit twee Rebound 16’ trampolines en een Sierra klimtoestel. Hier voegen we extra speeltoestellen aan toe zoals klimtoestel JungleJim, Freefall 6 waterglijbaan en drie Runway 10 loopelementen.

Aquaglide Platinum is een modulair systeem. Dat maakt het heel eenvoudig om extra speeltoestellen toe te voegen of een bestaand park in een compleet andere volgorde te plaatsen. Dankzij de nieuwe opstelling en extra speeltoestellen is er straks nog meer te beleven en neemt de capaciteit van het Aquapark fors toe zodat er meer mensen tegelijkertijd gebruik van kunnen maken.

Dit is de opstelling van het nieuwe Aquapark:

Rebound 12’ Aquapark

Naast de uitbreiding van het bestaande waterpark leveren wij ook een prachtig Rebound 12’ Aquapark Systeem. Dit combinatiepakket bestaat uit een Rebound 12’ trampoline, een kleine glijbaan, evenwichtsbalk (I-log) en opstapelement (S-Step). Dit mini-Aquapark wordt naast het grote geplaatst. Zo bestaat het uit Duikeiland van Speelland Beekse Bergen straks dus uit twee prachtige Aquaglide waterparken.

Aquaglide overal

Aquaglide Platinum is ideaal voor gebruik op natuurwater. De speeltoestellen van Aquaglide kunnen echter ook gebruikt worden in zwembaden, zowel binnen als buiten. Aquaglide speeltoestellen in een zwembad vormen samen een Challenge Track.

Challenge Tracks kunnen geheel naar wens samengesteld worden door een keuze te maken uit diverse Aquaglide Platinum Adventure Series speeltoestellen. Ook bestaan er diverse aantrekkelijk geprijsde Challenge Track-pakketten om extra voordelig te starten met Aquaglide. Net als bij Aquaparks zijn de Challenge Tracks modulair en dus eenvoudig aan te passen of uit te breiden.

Hoogste kwaliteit

Kiezen voor Aquaglide is kiezen voor kwaliteit. Alle Aquaglide Platinum speeltoestellen zijn gemaakt van Duratex, een sterk meerlaags PVC. De toestellen zijn bovendien gecertificeerd en voldoen aan alle Europese normen voor speelobjecten op het water (EN 15649).

Sleutelklaar waterpret

Ook de installatie is eenvoudig. De toestellen kunnen verankerd worden doormiddel van ringen op de zwembadbodem of met speciale kabels aan de kade. In veel gevallen kan tijdens de installatie het water gewoon in het zwembad blijven. Ook installatie op natuurwater zoals plassen en meren kunnen wij met ons ervaren duikteam snel en vakkundig verzorgen.

Watergames & More staat voor topkwaliteit en klantgerichte service. Ook alle technische werkzaamheden en eventuele bouwkundige ingrepen kunnen wij in eigen beheer voor u verzorgen.

Nieuwsgierig geworden naar de vele mogelijkheden van Aquaglide bij meren, plassen of in een zwembad? Bekijk dan de Aquaglide productpagina’s of neem direct geheel vrijblijvend contact met ons op.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact