Nieuws

Safaripark Beekse Bergen breidt uit

Bij Safaripark Beekse Bergen is een gloednieuw vakantiepark gerealiseerd, met daarbij een centrumgebouw met horecagelegenheden en een zwembad. Bij het zwembad is ook een Spray Park. De plaatsing van het zwembad en het Spray Park is verzorgd door Watergames & More samen met haar partner Wesseling Zwembaden. Het zwembad en Spray Park zijn eind april 2018 in gebruik genomen.

De ruimte waarin het zwembad en het Spray Park zijn gebouwd, is 500 m2, waarvan het zwembad 125 m2 en het Spray Park 141 m2 innemen. Het Spray Park bestaat uit twee zones. De eerste zone is gericht op peuters en kleuters, de tweede zone is gericht op kinderen tot en met 12 jaar. De toestellen zijn uit het nieuwe leveringsprogramma van Waterplay en het hele Spray Park heeft een safarithema. Alle Spray Parks van Waterplay zijn rolstoelvriendelijk, dus ook bij Safaripark Beekse Bergen kan ieder kind straks zorgeloos genieten van waterplezier.

Lage kosten, hoge speelwaarde
De toestellen die in het Spray Park komen te staan, zijn onder andere een waterspuitende giraffe (Gyrome), Splash battle waterkannonen en een Sneaky Soaker met kantelemmertjes. Het Spray Park wordt gebouwd met een zo efficiënt mogelijk budget. Het park heeft een hoge speelwaarde en tegelijkertijd worden de kosten laag gehouden door het gebruik van toestellen uit het nieuwe leveringsprogramma van Waterplay. De toestellen verbruiken minder water dan voorheen en komen sneller opgang.

Totaal pakket dankzij samenwerking
Door de samenwerking tussen Watergames & More met verschillende partners, is Watergames in staat om klanten totaal te ontzorgen. Watergames & More kan hierdoor niet alleen het Spray Park verzorgen, maar ook het zwembad samen met haar partner Wesseling Zwembaden. Na de bouw van het zwembad werd zowel het perron als het zwembad afgewerkt met een coating en het hele bad en de ruimte sluit qua kleuren en uitstraling aan op de Afrikaanse look and feel van het Spray Park. Hierdoor is de volledige ruimte één geheel geworden.

Veiligheid en beleving
Het gebouw is opgebouwd vanuit het idee dat bezoekers vanuit de horecagelegenheid naar het zwembad en het Spray Park kunnen kijken. Hierdoor is het safarithema en de Afrikaanse beleving in het hele pand te zien. Vanuit de horecagelegenheid kunnen ouders hun spelende kinderen in de gaten houden en meegenieten van het plezier van hun kinderen.

Wilt u meer weten over hoe wij dergelijke projecten aanpakken, of wilt u advies inwinnen over uw eigen project? Laat het ons weten! Wij staan voor u klaar.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact