Project

Maarsseveense Plassen

Maarsseveense Plassen

Bij de Maarsseveense Plassen voegt de Watergames & More Challenger attractiewaarde toe aan het recreatiegebied. De speciale daglichteffecten maken van deze waterglijbaan een bijzondere beleving.

Maarsseveense Plassen

Werkzaamheden project
Vanaf het begin van het project is Watergames & More betrokken geweest als adviseur en uitvoerder. De waterglijbaan is turn-key opgeleverd. Dat betekent dat we de opdrachtgever, Recreatieschap Stichtse Groenlanden, volledig ontzorgd hebben, vanaf de brainstormsessie, naar het ontwerp tot aan de oplevering. We hebben de buisglijbaan gemonteerd en verzorgden ook de bouwkundige werkzaamheden.

Maarsseveense Plassen

Bijzondere daglichteffecten
Deze Challenger is voorzien van unieke daglichteffecten: de waterglijbaan bevat lichtdoorlatende strepen voor een speels effect tijdens de glijbaanrit. Tijdens de productiefase zijn de strepen in de wanden van de glijbaan verwerkt.

Dit filmpje geeft een indicatie van de beleving van de waterglijbaan:

Wederom samenwerking aangegaan
In 2017 verzorgde Watergames & More de renovatie aan het peuterbad bij het recreatiegebied. Deze werd destijds onder andere uitgebreid met een glijbaantje in het midden van het bad in de vorm van een piratenfort en aan de zijkanten een krokodil & kanon die water spuiten. Met de realisatie van de waterglijbaan is er voor de tweede keer een samenwerking aangegaan. Mede door de gesprekken die in het voortraject hebben plaatsgevonden en het gunstige prijsaanbod, heeft deze opdrachtgever wederom voor Watergames & More gekozen.

Meer weten over dit project?
Neem contact op met:

GoH2O Waterglijbanen
Spray Parks
GoH2O Waterglijbanen
Spray Parks
Spray Parks

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact