Nieuws

Watergames & More bouwt Spray Park voor Aquarado Freizeitbad

In Bad Krozingen in Duitsland gaat Watergames & More voor Aquarado Freizeitbad een Spray Park realiseren. Het bestaande peuterbad zal worden omgetoverd tot een Spray Park bestemd voor kinderen van 0-12 jaar. Watergames & More zal voor dit project de toestellen leveren en de projectcoördinatie verzorgen.

Volledig ontzorgen of ondersteunen
Watergames & More kan alles uit handen nemen om een Spray Park te realiseren, maar kan ook delen van het project op zich nemen. Voor Aquarado Freizeitbad levert Watergames & More de toestellen voor het Spray Park en verzorgt de projectcoördinatie. Dat geeft Aquarado de mogelijkheid om zelf een lokale partij in te schakelen voor bijvoorbeeld de bouwkundige en waterzijdige installaties, terwijl zij wel profiteren van de expertise van Watergames & More.

Waterpret voor alle leeftijden
Het Spray Park voor Aquarado Freizeitbad krijgt een Spray Zone van 152 m² en is bestemd voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Het kleinste deel is bedoeld voor de jongste kinderen en in het grotere gedeelte kunnen oudere kinderen onbezorgd spelen. In de gebieden tussen de twee zones wordt een spel met Ground Sprays gemaakt.

Veilig spelen
Een Spray Park voegt niet alleen speelwaarde toe aan uw locatie, maar het is ook een veilige manier om te genieten van water. Door het ontbreken van stilstaand water ontstaat er geen verdrinkingsgevaar. Het water loopt namelijk direct weg naar de aanwezige afvoerputten. De vloer voorkomt onnodig uitglijden doordat deze voldoende slipweerstand biedt. Verder hebben de toestellen van Waterplay in het Spray Park geen scherpe randen en kunnen ze tegen een stootje.

Duurzaamheid
Daarnaast is een Spray Park ook een duurzame keuze. Door het lage water- en stroomverbruik is een Spray Park een goede keuze voor het milieu. De toestellen gaan efficiënt om met water en komen daardoor sneller op gang. Er is geen complexe waterbehandelingsinstallatie nodig en ook heeft u minder chemicaliën nodig om het water op de juiste kwaliteit te houden. Bovendien kan er, zoals bij Aquarado Freizeitbad, zo veel mogelijk gebruik worden gemaakt van de bestaande infrastructuur om de kosten van de investering zo beperkt mogelijk te houden.

Naar verwachting zal de ontwikkeling van het Spray Park op de 3D-impressies in Bad Krozingen, Duitsland dit voorjaar van start gaan, zodat deze gereed is als het Aquarado Freizeitbad weer open gaat voor het zomerseizoen. Wilt u ook zo’n spetterende waterattractie op uw locatie? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen van Watergames & More? Volg ons dan op LinkedIn en Twitter, of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact