Nieuws

Nieuwe Challenger bij zwembad De Waterwyck opgeleverd

In Steenwijk is de gloednieuwe Interactive Challenger voor zwembad De Waterwyck opgeleverd. In opdracht van Sportservice Steenwijkerland verving Watergames & More de oude glijbaan. De nieuwe waterglijbaan zorgt dat het zwembad op dat vlak weer helemaal bij de tijd is.

De Challenger is geschikt voor alle leeftijden. De ruim 45 meter lange waterglijbaan start op een hoogte van circa 4,6 meter en eindigt in het bestaande bassin. De diverse multimediaeffecten in de glijbaan zorgen voor een unieke beleving. Hierdoor is de attractiewaarde hoog.

Hoge speelwaarde
De Challenger is voorzien van een start-stopsysteem en interactieve touch points. De uitdaging voor de bezoeker is om zoveel mogelijk points te raken tijdens zijn rit. Hoe meer touch points hij aanraakt, hoe hoger de score! Daarnaast wordt de tijd van elke rit geregistreerd, wat een hoge speelwaarde aan de glijbaan toevoegt. Bezoekers worden keer op keer uitgedaagd om hun eigen beste tijd, de beste tijd van de glijbaan en de beste tijd van de dag te verbeteren. Daarnaast kunnen ze tegen elkaar strijden om de hoogste score te behalen.

Productie en uitvoering
De nieuwe glijbaan is in de plaats gekomen van de oude glijbaan. De bestaande constructie is zoveel mogelijk opnieuw gebruikt. Watergames & More heeft eerst de oude glijbaan gedemonteerd en daarna de nieuwe glijbaan gemonteerd. Ook waren wij verantwoordelijk voor de productie van de groene, volledig geïsoleerde glijbaan. De doorlooptijd van het project is gelopen zoals vooraf met Sportservice Steenwijkerland is gecommuniceerd, waardoor de nieuwe glijbaan op de afgesproken datum in gebruik kon worden genomen. Bezoekers kunnen vanaf nu gaan genieten van de nieuwe attractie bij zwembad De Waterwyck!

Is uw zwembad ook toe aan een verhoging van de speelwaarde? Bekijk de mogelijkheden met een waterglijbaan op onze productpagina of neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact