Nieuws

Case: Interactieve waterglijbaan in Zwembad de Waterwyck

Leestijd: 1 minuut

Er zijn talloze opties om van de waterglijbaan op uw locatie een spetterende attractie te maken. De waterglijbaan in Zwembad De Waterwyck in Steenwijk is uitgerust met een combinatie van mogelijkheden, namelijk een start-stopsysteem, gethematiseerde multimedia-effecten mét geluid, interactieve touch points en een tijdsregistratiesysteem.

Start-stopsysteem
De rode en groene lichten van het elektronisch start-stopsysteem zijn verbonden met bewegingssensoren in de waterglijbaan. Hierdoor glijden de gebruikers ordelijk naar beneden, wat de veiligheid in de glijbaan vergroot.

Multimedia-effecten met geluid
De waterglijbaan in de Waterwyck is uitgerust met LED-verlichting die de bezoeker verschillende thema’s laat ervaren, zoals disco, relax, jungle of Formule 1. Bij het startplatform kan de bezoeker middels een touch screen een thema kan kiezen.

Alle geluid- en lichteffecten zijn aangepast aan het gekozen thema en zelfs de touch points veranderen mee. Hierdoor is elke glijbaanrit uniek.

Touch Points
De Interactieve touch points (in de vorm van handen) creëren een competitief spelelement: het is de bedoeling dat gasten gedurende hun glijbaanrit zo veel mogelijk van deze touch points aanraken om de hoogst mogelijke score te halen.

Tijdsregistratie
Door de geïnstalleerde stopwatch, worden de bezoekers van de Waterwyck aangemoedigd om vaker van de waterglijbaan te glijden en hun toptijd te verbeteren. Dankzij de sensoren aan het begin en eind van de waterglijbaan, wordt de tijd gemeten en op een scorebord getoond. Het bord kan ook het dagrecord en de punten van de touch points laten zien.

Deze video geeft een impressie van de beleving van de effecten:

Meer mogelijkheden
Benieuwd naar meer mogelijkheden? Kijk dan hier of neem contact op voor advies op maat. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Volg Watergames & More dan op LinkedIn, of schrijf u in voor de nieuwsbrief.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact