Nieuws

Zwembad De Waterwyck krijgt nieuwe waterglijbaan

In Steenwijk krijgt zwembad De Waterwyck een nieuwe waterglijbaan. In opdracht van Sportservice Steenwijkerland zal Watergames & More de oude glijbaan vervangen door een gloednieuwe Interactive GoH2O Challenger voor alle leeftijden. Deze spectaculaire waterattractie zal de speelwaarde van het zwembad een boost geven.

De GoH2O Challenger bij zwembad De Waterwyck is ruim 45 meter lang en heeft een buisdiameter van 1,0 meter. De glijbaan zal starten op een hoogte van circa 4,6 meter. De glijbaan eindigt in het bestaande bassin. De diverse multimediaeffecten in de glijbaan zorgen voor een unieke beleving, waardoor de attractiewaarde groot is. Bezoekers willen daarna meteen weer van de glijbaan!

Uitdagend speelelement
De glijbaan wordt voorzien van een start-stopsysteem en interactieve touch points. Deze touch points zien eruit als handjes. De uitdaging voor de zwemmers is om zoveel mogelijk handjes tijdens zijn rit te raken. Hoe meer touch points hij aanraakt, hoe hoger de score! Daarnaast voegt een tijdregistratiemeter een extra speelelement toe aan de glijbaanrit. Zowel de beste tijd van de dag, de beste tijd van de glijbaan en de eigen tijd worden gemeten. Bezoekers worden keer op keer gemotiveerd om hun score te verbeteren en tegen elkaar te strijden voor de hoogste score en snelste tijd.

Productie en uitvoering
De nieuwe waterglijbaan zal in plaats komen van de oude glijbaan. Watergames & More gaat creatief om met de beschikbare ruimte en zal de bestaande constructie waar mogelijk hergebruiken. De glijbaan zal volledig geïsoleerd worden. De Challenger krijgt een groene kleur, zodat deze mooi opgaat in de omgeving. Dat laat zien dat bij Watergames & More aan alles wordt gedacht: ook aan het uiterlijk van de glijbaan. De glijbaan wordt turn-key opgeleverd. Watergames & More is verantwoordelijk voor de sloop van de oude glijbaan, de productie en het monteren van de nieuwe glijbaan tot het moment van oplevering. De productie van de glijbaan is gestart. Naar verwachting start de uitvoering op locatie in juli.

Wilt u de speelwaarde in uw zwembad ook een boost geven? Bekijk de mogelijkheden met GoH2O waterglijbanen op onze productpagina of neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact