Project

Zwembad Het Oosterbosbad

Watergames & More heeft een Challenger gerealiseerd in Optisport Zwembad Het Oosterbosbad. Deze waterglijbaan inclusief tijdsregistratie bracht attractiewaarde voor de opdrachtgever en waterpret voor de bezoekers. De waterglijbaan is in de zomer van 2019 in gebruik genomen. “Een welkome aanvulling op deze hete dag” meldde de Barneveldse Krant op 25-07-2019.

Werkzaamheden project
Bij deze waterglijbaan heeft Watergames & More de engineering, productie, levering en bouwkundige werkzaamheden voor haar rekening genomen, inclusief de installatietechnische werkzaamheden. We hebben het volledige projectmanagement voor de opdrachtgever verzorgd en daarmee van A tot Z het project uit handen genomen.

Vervanging
De oude waterglijbaan stond inmiddels al 40 jaar en was dringend aan vervanging toe. Ook de trap die naar het startplatform leidde, was aan vervanging toe. Watergames & More heeft een volledig nieuw ontwerp gemaakt voor de nieuwe waterglijbaan. Zelfs de hoofdkolom van de bestaande fundering is hierbij meegenomen. De attractiepomp van de oude glijbaan functioneerde nog goed, evenals de sturingstechniek. Deze zijn daarom hergebruikt en aangesloten op de nieuwe waterglijbaan.

Uitdagingen
De engineering van deze waterglijbaan bracht enkele uitdagingen met zich mee. Het ontwerp is gedurende het proces nog aangepast. Door de uitloop van de glijbaan iets te draaien, is de glijbaan veilig te gebruiken. Naar aanleiding van de aanpassing is de waterglijbaan goedgekeurd en in gebruik genomen.

Tijdsregistratie
Door de geïnstalleerde sensoren aan het begin en eind van de waterglijbaan, wordt de tijd gemeten en op een scorebord getoond. Het bord laat ook het dagrecord zien. Zo worden bezoekers aangemoedigd om vaker van de waterglijbaan te glijden en hun toptijd te verbeteren.

Meer weten over dit project?
Neem dan contact op met:

GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen
Zwembad De Meermin Steenbergen
GoH2O Waterglijbanen
Zwembad De Wiel Schagen
GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact