Project

Familiepark Drievliet

Familiepark Drievliet in Den Haag heeft een Spray Park toegevoegd aan het attractieaanbod. Deze interactieve waterspeelplaats is inclusief overspray zone 647 m² groot en opgedeeld in drie zones om verschillende leeftijdsgroepen naast elkaar te kunnen laten spelen.

Werkzaamheden project
Watergames & More heeft het Spray Park voor familiepark Drievliet turn-key opgeleverd. Wij verzorgden het gehele project, van A tot Z. Wij hebben de verantwoordelijkheid op ons genomen voor het ontwerp, de projectcoördinatie, de waterzijdige installaties en de oplevering. Hiermee hebben we de opdrachtgever Drievliet gedurende het hele project ontzorgd.

Attractiewaarde
In hete zomers kunnen de bezoekers van het park afkoelen in het Spray Park. Hierdoor loopt het park geen omzet mis in de lange, hete zomers, waarin Nederlanders het liefst de verkoeling van het water opzoeken in plaats van een attractiepark. Drievliet biedt haar bezoekers nu het beste van twee werelden. Maar ook op de minder hete dagen is heeft het Spray Park veel attractiewaarde. Al vanaf 15 graden spelen kinderen graag met water buiten. Het Spray Park is naar zeggen van de opdrachtgever een welkome toevoeging op het attractieaanbod van Familiepark Drievliet.

Leeftijdzones
Het Spray Park in familiepark Drievliet is verdeeld in drie verschillende zones. Iedere zone is geschikt voor kinderen van verschillende leeftijden en bevat andere toestellen. Voor de allerkleinsten zijn er onder andere een Funbrella en Surf Stones. In de tweede zone kunnen oudere kinderen spelen met de Tappin Tunes (waterpiano), diverse Ground Sprays en Sneaky Soakers (kantelemmertjes). In de laatste zone kunnen oudere kinderen zich onder andere vermaken met de grote Mega Soaker. Door de doordachte plaatsing van de toestellen worden de zones op een natuurlijke wijze van elkaar gescheiden en kunnen diverse leeftijdsgroepen naast elkaar spelen.

Meer weten over dit project?
Neem dan contact op met:

Spray Parks
Spray Parks
Familypark St. Margarethen, Oostenrijk
Spray Parks
Spray Parks

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact