Nieuws

Spetterend spelen bij maatwerk (speel)fonteinen

Spannende fonteinen, prachtige watertafels en uitdagende waterspeeltuinen: met onze interactieve fonteinen wordt iedere waterspeelplaats een waar speelparadijs. Onze fonteinen zijn uitdagend en toegankelijk. Als ornament of als speelplaats: het is de ideale manier om te genieten van water zonder om te hoeven kleden naar badkleding.

Door samen te werken met gerenommeerde natuursteenproducenten kunnen wij watertafels en fonteinen op maat realiseren – ongeacht vorm en formaat.

Wij kunnen hierin de meest uiteenlopende fonteintechnieken toepassen. Al onze oplossingen kunnen bovendien uitgebreid worden met LED-verlichting en geluidseffecten. Door actieknoppen, sensoren en tijdschakelaars te plaatsen wordt extra interactiviteit toegevoegd en komt het park helemaal tot leven.

De basis van een interactieve waterfontein speeltuin is een combinatie van bijvoorbeeld natuursteen en fonteintechniek. Indien gewenst kunnen daar ook Spray Park speelelementen aan toegevoegd worden. Door het beste van diverse technieken te combineren ontstaat een unieke kijk-en-doe-fontein met een mix van watertafels, kreekjes, fonteinen en speeltoestellen.

Een prachtig voorbeeld van een maatwerk waterspeelplaats die wij gerealiseerd hebben is het fonteinpark bij het Drielandenpunt in Vaals. Dankzij een computerprogramma met willekeurige schakeling wordt telkens een ander sproeiprogramma actief. Zo worden de gasten steeds opnieuw verrast door spontaan sproeiende fonteinen. Dankzij onze maatwerkoplossing past de waterspeeltuin bovendien perfect bij de andere attracties van het Drielandenpunt.

Ook in het Oosterpark in Amsterdam hebben wij een prachtige waterspeeltuin gerealiseerd op basis van custom fonteintechniek. Centraal staat een maatwerk speeltoestel waar veilig geklommen en gegleden kan worden. De speelplaats is uitgerust met gekleurde LED-verlichting en is interactief dankzij een zestal drukknoppen om diverse sproei-installaties te activeren.

Van attractiepark tot zwembad en van winkelcentrum tot stadspark: voor iedere openbare ruimte is er een prachtige interactieve (speel)fontein oplossing beschikbaar. Wij gaan graag de uitdaging aan om samen met u een fantastische waterspeeltuin te realiseren.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden van een maatwerk fonteinpark op uw locatie? Bekijk onze diverse productpagina’s of neem direct geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag u meer over de diverse mogelijkheden.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact