Nieuws

Spray Park met drie zones voor familiepark Drievliet

Familiepark Drievliet in Den Haag voegt deze zomer een nieuwe attractie toe aan haar park en verhoogt daarmee de attractiewaarde. Watergames & More gaat voor het attractiepark een interactieve waterspeelplaats van ruim 390 m² realiseren. Het Spray Park krijgt drie verschillende zones, zodat kinderen van jong tot oud kunnen spelen met water.

Waterpret voor kinderen van alle leeftijden
Het Spray Park voor familiepark Drievliet wordt verdeeld in drie verschillende zones. Iedere zone is geschikt voor kinderen van verschillende leeftijden en bevat andere toestellen van Waterplay. Voor de allerkleinsten zijn er onder andere een Funbrella en Surf Stones. In de tweede zone kunnen oudere kinderen spelen met de Tappin Tunes (waterpiano), diverse Ground Sprays en Sneaky Soakers. In de laatste zone kunnen oudere kinderen zich onder andere vermaken met de grote Mega Soaker. Door de verschillende zones kunnen kinderen van alle leeftijden spelen met het mooist denkbare speelgoed; water.

Gezonde en veilige speelomgeving
De verschillende toestellen in het Spray Park voeden de nieuwsgierigheid van kinderen omtrent water en zetten aan tot langdurig en veel bewegen. Dat maakt een Spray Park een gezonde speelomgeving. Daarnaast kunnen kinderen onbezorgd spelen. Het water loopt direct weg in de aanwezige afvoerputten, waardoor er geen stilstaand water in het Spray Park aanwezig is. Dat zorgt ervoor dat er geen verdrinkingsgevaar ontstaat. Ook is een Spray Park voorzien van een slipbestendige vloer, zodat onnodig uitglijden wordt voorkomen. De watertoestellen hebben geen scherpe randen en kunnen bovendien tegen een stootje.

Spray Park Drievliet

Duurzame keuze
Een Spray Park is ook een goede keuze voor het milieu. De toestellen schakelen zichzelf automatisch uit als er geen kinderen in het park aanwezig zijn. Hierdoor kan het water- en stroomverbruik laag worden gehouden. Bovendien zijn er geen complexe waterbehandelingsinstallaties en minder chemicaliën nodig om het water op de juiste kwaliteit te houden en wordt nagenoeg al het water opgevangen en hergebruikt. Zodra kinderen komen spelen, schakelen de toestellen zichzelf snel weer in. De poedercoating van de watertoestellen is ontworpen om de elementen te weerstaan en is bestand tegen extreme klimaattemperaturen, vocht en UV-straling.

Spray Park Drievliet

Van A tot Z ontzorgen
Watergames & More levert het Spray Park voor familiepark Drievliet turn-key op. Wij verzorgen het gehele project. We zijn verantwoordelijk voor het ontwerp, de projectcoördinatie, de waterzijdige installaties en de oplevering. Hiermee ontzorgen we Drievliet van A tot Z. De 3D-impressies geven een sfeerbeeld van hoe het Spray Park eruit komt te zien. De bouw van het interactieve Spray Park is gestart en naar verwachting wordt de waterspeelplaats nog voor de zomer opgeleverd.

Wilt u uw attractiepark ook vernieuwen met een spetterende waterspeelplaats? Bekijk onze productpagina of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Volg ons op Twitter en LinkedIn, of schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuws en ontwikkelingen van Watergames & More.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact