Nieuws

Recreatiegebied Maarsseveense Plassen krijgt gloednieuwe waterglijbaan

Het recreatiegebied in Maarsen, de Maarsseveense Plassen, krijgt een gloednieuwe waterglijbaan. De GoH2O Challenger met daglichteffecten voegt een nieuwe attractie toe aan het recreatiegebied. Bezoekers van jong en oud kunnen nog meer gaan genieten. Watergames & More is van het begin tot het eind betrokken bij het project.

Buisglijbaan
De  glijbaan die geplaatst gaat worden, betreft een GoH2O Challenger en is geschikt voor alle leeftijden. De buisglijbaan staat buiten, wordt circa 42 meter lang en start op een hoogte van ongeveer 4,8 meter. De Challenger wordt voorzien van unieke daglichteffecten. In de glijbaan worden lichtdoorlatende effecten gemaakt in de buis.

Volledige ontzorging voor de Maarsseveense Plassen
De glijbaan wordt turn-key opgeleverd. Dat betekent dat Watergames & More de opdrachtgever volledig ontzorgd. We zijn vanaf het begin van het project betrokken bij de glijbaan voor de Maarsseveense Plassen. We monteren de glijbaan en verzorgen ook de bouwkundige werkzaamheden. Bijgaande foto’s zijn een sfeerimpressie van eerder gerealiseerde GoH2O Challengers.

Opnieuw vertrouwen in de samenwerking
In 2017 verzorgde Watergames & More de renovatie van een peuterbadje bij de Maarsseveense Plassen. Het peuterbadje werd uitgebreid met een glijbaantje in het midden van het badje in de vorm van een piratenfort. Aan de zijkanten van het badje zijn een kanon en krokodil neergezet die water spuiten. Verder verzorgden we een nieuwe coating voor het badje en werd het straatwerk rondom het bad aangepakt en voorzien van een zachte en kleurrijke EPDM laag, wat zorgt voor extra veiligheid. Dit jaar heeft Watergames & More weer het vertrouwen gekregen van de Maarsseveense Plassen om bij te dragen aan extra speelplezier voor de gasten in zomerseizoen 2019!

Waterpret op uw locatie
Ook voor uw locatie kunnen we een spetterende GoH2O waterglijbaan of andere waterattractie realiseren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op of doe alvast inspiratie op, op onze productpagina.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact