Nieuws

Peuterbadje bij Maarsseveense Plassen krijgt make-over

Het recreatiegebied Maarsseveense Plassen bij Maarsen krijgt een gerenoveerd peuterbadje. Een van de twee badjes is aan vernieuwing toe. Niet alleen het peuterbadje zelf wordt aangepakt, ook de bestrating eromheen krijgt een opknapbeurt. De aanpassingen zorgen niet alleen voor een betere uitstraling maar ook voor een veiligere speelomgeving voor de kinderen.

Het peuterbadje wordt uitgebreid met een glijbaantje in de vorm van een piratenfort, dat in het midden van het badje komt te staan. Aan de zijkanten komen een kanon en een krokodil die allebei water spuiten. Verder krijgt het badje een nieuwe coating en wordt er aan de achterkant van het bad een in de wand een toegangstrap gecreëerd naar de techniekkast, waardoor deze beter bereikbaar wordt. Als laatste zal het asfalt rondom het badje worden geëgaliseerd en zal er een nieuwe EPDM laag overheen worden aangebracht, die niet alleen mooier maar vooral ook veiliger is.

Groot plezier, klein budget

Tijdens het ontwerpen van het badje heeft Watergames & More veel met de Maarsseveense Plassen meegedacht. Hierbij gaven zij advies over zaken die de Maarsseveense Plassen zelf kon oppakken om de kosten zo laag mogelijk te houden en adviseerden ze welke speelelementen zowel betaalbaar waren als het beste bij het geheel zouden passen. Daarnaast is het bestaande bassin hergebruikt, wat veel kosten heeft bespaard. Het is uiteindelijk gelukt om voor een relatief beperkt budget een mooie waterspeeltuin voor de kleinere gasten te creëren. De oplevering van het peuterbadje zal in april plaatsvinden, ruim voor het komende hoogseizoen!

Uw eigen spetterende waterspeelplaats

Heeft u ook een oud peuterbadje die aan vernieuwing toe is? Wij toveren het badje om tot een spectaculaire waterspeelplaats, of u nu een groot of klein budget heeft. Neem contact met ons op en maak uw peuterbadje gereed voor de zomer!

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact