Nieuws

Waterglijbaan Maarsseveense Plassen bijna klaar voor publiek

De gloednieuwe waterglijbaan voor recreatiegebied de Maarsseveense Plassen in Maarssen is bijna klaar voor publiek. De Watergames & More Challenger met daglichteffecten voegt attractiewaarde toe aan het recreatiegebied en zorgt ervoor dat bezoekers van jong en oud uit regio Utrecht extra kunnen gaan genieten. Vanaf het begin van het project is Watergames & More betrokken geweest als adviseur en uitvoerder. Met veel plezier kunnen we inmiddels mededelen dat de oplevering in zicht is.

Maarsseveense Plassen

Watergames & More Challenger
De waterglijbaan die is geplaatst bij recreatiegebied de Maarsseveense Plassen in gemeente Stichtse Vecht betreft een Challenger. Deze glijbaan is uitdagend voor alle leeftijden en voorzien van unieke daglichteffecten: de glijbaan bevat lichtdoorlatende strepen voor een speels effect. Daarnaast is de Challenger circa 55 meter lang en hij start op een hoogte van circa 5 meter. Uitdaging gegarandeerd!

Maarsseveense Plassen

Volledige ontzorging
De glijbaan wordt turn-key opgeleverd. Dat betekent dat Watergames & More de opdrachtgever, Recreatieschap Stichtse Groenlanden, volledig ontzorgt. Wij zijn van begin tot eind betrokken bij het project. We hebben het project bij de Maarsseveense Plassen begeleidt vanaf de brainstormsessie, naar het ontwerp tot aan de oplevering. We hebben de buisglijbaan gemonteerd en verzorgden ook de bouwkundige werkzaamheden.

Ingebruikname
Volgende week vindt de certificering van de glijbaan plaats, waarna hij kan worden opgeleverd. De glijbaan is dus mooi op tijd klaar voor het zomerseizoen. De échte helden die tegen koud water kunnen, kunnen zelfs al vóór het zomerseizoen van de glijbaan af. Benieuwd geworden naar het eindresultaat? Houd dan onze website en social media in de gaten voor meer foto’s en een filmpje.

Maarsseveense Plassen

Opnieuw vertrouwen in de samenwerking
In 2017 verzorgde Watergames & More de renovatie aan het peuterbad bij het recreatiegebied. Deze werd destijds onder andere uitgebreid met een glijbaantje in het midden van het bad in de vorm van een piratenfort en aan de zijkanten een krokodil & kanon die water spuiten. Deze keer hebben wij dus weer het vertrouwen gekregen om bij te dragen aan extra speelplezier voor het zomerseizoen van 2019.

Waterpret op uw locatie
Ook voor uw locatie kunnen we een spetterende waterglijbaan of andere waterattractie realiseren om de attractiewaarde te verhogen. Met de juiste vertaling van de individuele wensen in het ontwerp, hoogwaardige producten en vakkundige mensen, wordt elke uitbreiding, vervanging of nieuwe aanschaf gegarandeerd een succesvolle attractie.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor advies op maat of een kop koffie in onze bedrijfsruimte. Wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor de nieuwsbrief.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact