Nieuws

Spray Park voor Oostenrijk’s grootste themapark: Familypark

Leestijd: 1 minuut

In themapark Familypark bij het Oostenrijkse Neusiedlersee heeft Watergames & More onlangs de realisatie van een gloednieuw Spray Park afgerond. In opdracht van Compagnie des Alpes, de recent nieuwe eigenaar van het park, werd een uniek gethematiseerd ontwerp gemaakt. Met het Spray Park biedt het pretpark haar bezoekers nu verkoeling in warme zomers en een nóg hogere attractiewaarde.

Speelplezier voor jong en oud
In het Spray Park plaatsten we diverse toestellen van Waterplay Solutions Corp, voor jong en oud. Jonge kinderen kunnen hun hart ophalen met Ground Sprays, Water Weavers en Surf Stones; watertoestellen waar op een rustige en toegankelijke manier mee gespeeld kan worden en waarmee de hand-oogcoördinatie en fijne & grove motoriek op een speelse manier wordt bevorderd.
Voor de oudere kinderen zijn er toestellen zoals Splash Blasters (waterkanonnen) en een Mega Soaker; een een grote kantelemmer, die ca. 150 liter water op een grote plaat uitstort, die het water uit elkaar laat spatten.

Volledig gethematiseerd
Op verzoek van de opdrachtgever, Compagnie des Alpes, is een ontwerp met een mijnthema ontwikkeld. In het ontwerp zijn bestaande decorobjecten verwerkt, gecombineerd met nieuwe decorobjecten. Ook de kleuren van de watertoestellen zijn op het ontwerp aangepast, zodat het één geheel is.

Onbezorgd & duurzaam spelen
Door het ontbreken van stilstaand water is er geen verdrinkingsgevaar aanwezig. Kinderen van alle leeftijden kunnen daardoor onbezorgd spelen in het nieuwe Spray Park. Daarnaast biedt de vloer voldoende slipweerstand om onnodig uitglijden te voorkomen. De toestellen van Waterplay Solutions Corp. zijn bovendien duurzaam en naadloos afgewerkt en bevatten geen scherpe randen.
Het Spray Park heeft een laag water- en stroomverbruik, wat goed is voor het milieu. De toestellen schakelen zichzelf uit als er geen kinderen aan het spelen zijn en komen weer snel op gang zodra er kinderen komen spelen.

Meer informatie
Wilt u ook een interactieve waterspeelplaats in uw themapark? Bekijk onze productpagina of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen. Als u daarnaast op de hoogte wil blijven van ontwikkelingen van Watergames & More, kunt u ons volgen op LinkedIn of u aanmelden voor onze nieuwsbrief.

   Neem contact op
   Nieuwsbrief
   Volg ons via LinkedIn
   Volg ons via Facebook
   Volg ons via Youtube