Nieuws

Watergames & More is uitgeroepen tot Waterplay’s Dealer of the Year 2019

Leestijd: 2 minuten

Waterplay Solutions Corp., onze partner in Spray Park toestellen, uit Kelowna BC (Canada), heeft deze week Watergames & More twee awards toegekend: Zowel de Dealer of the Year Award 2019, voor een uitstekende omzetgroei, als de President’s Award 2019, voor een goede inzet voor training en ontwikkeling en bijzondere verkoop- en marketinginitiatieven.

Elk jaar ontvangt één Waterplay Solutions Corp. dealer de prestigieuze President’s Award. De ontvanger wordt geselecteerd op basis van exceptionele inzet en het uitdragen van de waarden en promotie van Waterplay Solutions Corp. Watergames & More heeft in 2019 diverse activiteiten ondernomen op sales- en marketinggebied om het marktaandeel te vergroten en nieuwe doelgroepen aan te boren.

Dat bleek zijn vruchten af te werpen en het aantal opdrachten groeide explosief in 2019. Door de omzetgroei op het gebied van Spray Parks, werd ook de Dealer of the Year Award 2019 aan Watergames & More toegekend. Deze award staat voor de best presterende dealer wereldwijd, waarbij mee wordt gewogen in welke mate het sales target overschreden is.

Beide awards werden deze week uitgereikt in de productiefaciliteit van Waterplay Solutions Corp. in Kelowna (British Colombia, Canada), en in ontvangst genomen door Paul van den Berg (oprichter en commercieel directeur van Watergames & More) en Odmar van den Berg (algemeen directeur van Watergames & More).

Van links naar rechts: Kerrin Smith (Strategic Growth Waterplay Solutions Corp.), Odmar van den Berg (Algemeen Directeur Watergames & More), Paul van den Berg (Oprichter en Commercieel Directeur Watergames & More), Jill White (President Waterplay Solutions Corp.).

Watergames & More werkt sinds eind 2008 samen met Waterplay Solutions Corp. en won al eerder de Presidents Award, in 2011. Het team van Watergames & More, dat in de laatste twee jaar enorm gegroeid is in omvang, is vereerd dat ze deze award in de wacht hebben kunnen slepen met de inspanningen van het afgelopen jaar. We zijn dankbaar dat deze samenwerking tot een award-winnend-succes is uitgegroeid, en kijken uit naar nog vele jaren samenwerking in het verschiet.

“I am thrilled to recognize their success. Being the recipient of both awards is a testament to the exceptional customer service that the entire team at Watergames & More provides to their customers. From innovative aquatic play designs to engaging marketing content and hands-on installation and maintenance support, they have developed a world-class offering and service for the aquatic play industry.”

– Jill White, Waterplay President –

Over Waterplay Solutions Corp.
Waterplay Solutions Corp. is een toonaangevend ontwerper en fabrikant van waterspel en wereldwijd werkzaam. Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van waterinnovatie, zijn zij van mening dat het spelenderwijs bij elkaar brengen van gemeenschappen de planeet leefbaarder en socialer maakt. Met duizenden gerealiseerd projecten over de hele wereld zijn ze verheugd deel uit te maken van de beweging naar een gezondere, gelukkigere, wereldwijde gemeenschap. Door innovatieve oplossingen voor waterspel aan te bieden, die zijn ontworpen voor de emotionele, sociale en motorische ontwikkeling van kinderen.

Over Watergames & More
Familiebedrijf Watergames & More levert turn-key waterattracties, waaronder Spray Parks van Waterplay Solutions Corp., van ontwerp tot en met montage en onderhoud. Aandacht en service staan daarbij hoog in het vaandel. De opdrachtgever wordt gedurende het hele proces volledig ontzorgd. Met de juiste vertaling van de individuele wensen in het ontwerp, hoogwaardige producten en vakkundige mensen, wordt elke uitbreiding, vervanging of nieuwe aanschaf gegarandeerd een succesvolle attractie.

Meer weten?
Neem contact met ons op voor meer informatie en advies op maat. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Volg Watergames & More dan op LinkedIn, of schrijf u in voor de nieuwsbrief.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact