Nieuws

2023: een jaar boordevol met nieuwe waterattracties!

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken en Openbare ruimtes

Ook in 2023 kunt u weer op ons rekenen! Watergames & More is de totaalleverancier voor een onvergetelijke ervaring in uw recreatiepark, gemeente of zwembad. Verhoog dit jaar nog de attractiewaarde van uw locatie en combineer sport, spel, avontuur en plezier voor alle leeftijden.

We begrijpen dat een waterattractie uitzoeken een lastige klus kan zijn. Onze experts helpen u graag bij het selecteren van de juiste waterglijbaan, spray park, waterspeelstructuur en/of inflatables.

Wilt u meer informatie of heeft u behoeft om samen te sparren? Neem dan contact met ons op.

Hieronder een klein overzicht van de projecten die dit jaar afgerond worden.

In het Duitse zwembad Mona Mare Monheim realiseren we niet één maar drie nieuwe waterglijbanen! Deze zijn uitgerust met de juiste technieken om energiekosten te verlagen. Alle duurzame waterglijbanen worden van begin tot eind gerealiseerd door Watergames & More.

Gelegen aan het meer van Tiberias vind je het Gai Beach Hotel (IL). Het hotel heeft haar eigen waterpark genaamd Gai Beach Waterpark. Dit is een drukbezochte locatie door toeristen en lokale bevolking. Naast de bestaande glijbanen en waterattracties glijd je in dit waterpark volgend jaar ook van de multilane waterglijbaan van Watergames & More.

In Zuid-Limburg ligt midden in het nationaal park “het Gerendal” de camping Vinkenhof. Tussen het zwembad en de eerste staanplaatsen wordt een gloednieuw spray park gebouwd door Watergames & More. Hierbij worden standaard toestellen uit het programma van Waterplay gebruikt. Met elkaar is gekeken welke toestellen ingezet kunnen worden om de attractiewaarde te verhogen.

Safaripark Resort Beekse Bergen is vanaf januari 2023 een Wild River rijker. Watergames & More mag deze voor het Safaripark produceren, leveren en monteren. Hierdoor kan dadelijk jong en oud genieten van een splinternieuwe familieglijbaan!

In een bosrijke omgeving ligt het prachtige openlucht zwembad Bosbad Amersfoort. Dit buitenzwembad bevat diverse zwembaden, peuterbaden, glijbanen en duikplanken. In 2023 krijgt het zwembad nieuwe duurzame waterspeelstructuren en verschillende losse waterspeelelementen. Deze worden geleverd en gemonteerd door Watergames & More.

Op Texel in het Nationaal Park Duinen ligt de Camping Loodsmansduin. Deze duincamping valt onder de keten De Krim Texel en is enorm in trek bij haar gasten. In het centrum van de camping ligt een openlucht zwembad. Voor dit verwarmd buitenzwembad levert en monteert Watergames & More in 2023 een nieuwe familieglijbaan en een peuterglijbaan!

Bent u benieuwd wat wij voor uw locatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

20 dec 2022 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken en Openbare ruimtes Watergames & More wenst iedereen fijne feestdagen en een goede jaarwisseling! 2022 was een jaa...
05 okt 2022 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Zwembaden, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie Voor de start van de zomervakantie 2022 heeft Watergames & More diverse spray parks zowel nationaal als internationaal gerealiseerd bij onder...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact