Nieuws

Nieuwe waterspeelelementen voor Bosbad Amersfoort

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken en Openbare ruimtes

In een bosrijke omgeving ligt het prachtige openlucht zwembad Bosbad Amersfoort. Dit buitenzwembad bevat diverse zwembaden, peuterbaden, glijbanen en duikplanken. In 2023 krijgt het zwembad nieuwe duurzame waterspeelstructuren en verschillende losse waterspeelelementen. Deze worden geleverd en gemonteerd door Watergames & More.

Bosbad Amersfoort Waterspeelstructuren

Momenteel heeft het Bosbad Amersfoort twee speeleilanden. Deze eilanden zijn verjaard en voldoen niet meer aan de huidige eisen. In samenwerking met Watergames & More is gekeken hoe de ruimte opnieuw ingevuld kan worden. Hiervoor hebben we een inhouse design team die de wensen van Bosbad Amersfoort vertaald hebben in een uniek ontwerp. Wij hechten bij het ontwerpen altijd veel waarde aan de speelwaarde. Denk hierbij aan samenspel, lichamelijke beweging, educatie en interactie. Hierdoor brengen de waterspeeltoestellen ook echt die beleving waar de bezoekers op rekenen!  Voor alle leeftijden is er dadelijk in het zwembad iets te beleven. Van een peuterglijbaan tot een heuse familieglijbaan.

Peuterglijbaan: leeftijd 0 tot 4 jaar
In het zwembad wordt een peuterglijbaan geplaatst. Deze glijbaan is geschikt voor de jongste bezoekers van 0 tot 4 jaar. Dankzij de toegankelijke treden is de peuterglijbaan voor kleine kinderen gemakkelijk te betreden. Bovendien zorgt de RVS handrail ervoor dat de kinderen er veilig vanaf kunnen glijden.

Waterspeelstructuur: leeftijd 4 tot 7 jaar
Ook de bestaande loopbrug wordt aangepakt. Aan deze loopbrug wordt de eerste waterspeelstructuur gebouwd. Dit speelstructuur is geschikt voor kinderen van 4 tot 7 jaar. Met behulp van de lage traptreden, lopen kinderen zelf naar boven en beneden zonder uit te glijden. Eenmaal boven kunnen ze kiezen uit twee waterglijbanen waar ze met plezier van af kunnen glijden. Dankzij diverse interactieve speelelementen wordt de waterpret rondom het waterspeelstructuur verhoogt.

Waterspeelstructuur: leeftijd 7 tot 12 jaar
De tweede waterspeelstructuur staat iets verder in het zwembad. Dit speelstructuur is gefocust op kinderen van 7 tot 12 jaar. Volg de spiltrap omhoog en glijd vervolgens van een brede familieglijbaan naar beneden. Dankzij deze waterglijbaan kunnen groepen kinderen tegelijkertijd naar beneden glijden. Het is een veilige en open waterglijbaan. Ook dit speelstructuur wordt voorzien van waterspeelelementen zoals een grote kantelemmer en een waterspuiter.

Optimaal zicht behouden
Rondom de speelstructuren zijn veiligheidsmaatregelen getroffen. De waterspeelstructuren zijn zo ontworpen en in de ruimte geplaatst dat er optimaal toezicht kan worden gehouden. Daarom wordt onder de speelstructuren netten geplaatst. Hierdoor blijft er te allen tijde goed toezicht op het zwemgebied.

Bent u benieuwd wat wij voor uw locatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

08 nov 2022 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Zwembaden, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Attractieparken en Openbare ruimtes Water is het mooist denkbare speelgoed! Kom het ontdekken tijdens de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg en vind...
01 nov 2022 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken en Openbare ruimtes Safaripark Resort Beekse Bergen is vanaf januari 2023 een Wild River rijker. Watergames & Mo...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact