Nieuws

Zwembad Camping Loodsmansduin krijgt nieuwe waterglijbanen

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie en Zwembaden.

Op Texel in het Nationaal Park Duinen ligt de Camping Loodsmansduin. Deze duincamping valt onder de keten De Krim Texel en is enorm in trek bij haar gasten. In het centrum van de camping ligt een openlucht zwembad. Voor dit verwarmd buitenzwembad levert en monteert Watergames & More in 2023 een nieuwe familieglijbaan en een peuterglijbaan!

De familieglijbaan, ook wel een Waverider genoemd, wordt ongeveer 10 meter lang, start op een hoogte van circa 3,2 meter en gaat in een golfbeweging naar beneden, met een gemiddelde hellingshoek van circa 32%. De Waverider is 3 meter breed en daarom geschikt om met een groep vrienden of familie tegelijkertijd naar beneden glijden. Deze familieglijbaan is een van de meest populaire waterglijbanen. Omdat de glijbaan open en veilig is, is hij zeer geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen. Het is dus de perfecte attracties voor alle generaties.

Naast de familieglijbaan wordt het zwembad ook verrijkt met een peuterglijbaan. Deze glijbaan is geschikt voor de jongste bezoekers van 0 tot 4 jaar. Dankzij de toegankelijke treden is de peuterglijbaan voor kleine kinderen gemakkelijk te betreden. Bovendien zorgt de RVS handrail ervoor dat de kinderen er veilig vanaf kunnen glijden.

Watergames & More is geen onbekende voor de keten De Krim Texel. In 2017 werd het zwembad van het vakantiepark De Krim op Texel vernieuwd. Watergames & More heeft voor dit vakantiepark, die ook onder de keten De Krim Texel valt, diverse waterglijbanen en een spray park gerealiseerd. Het zwembad van Vakantiepark De Krim is sinds 2017 al drie keer verkozen tot het ‘Zwembad van het jaar’.

Vakantiepark De Krim

Bent u benieuwd wat wij voor uw locatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

18 dec 2015 - Projecten
18-12-2015, Texel – Er staan grote werkzaamheden op stapel bij Vakantiepark De Krim op Texel. In september 2016 wordt gestart met de bouw van een compleet nieuw zwembad. Watergames & More kijkt met veel enthousiasme uit naar de...
07 sep 2020 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: dagrecreatie Watergames & More heeft in het voorjaar van 2020 in het prachtige watersport-dorp Heeg te Friesland, een nieuwe Waverider (familieglijbaan) gerealiseerd, aan het stra...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact