Nieuws

Nieuwe opdracht in Israël!

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: hotels, waterparken, attractieparken, zwembaden, dagrecreatie, verblijfsrecreatie

Gelegen aan het meer van Tiberias vind je het Gai Beach Hotel (IL). Het hotel heeft haar eigen waterpark genaamd Gai Beach Waterpark. Dit is een drukbezochte locatie door toeristen en lokale bevolking. Naast de bestaande glijbanen en waterattracties glijd je in dit waterpark volgend jaar ook van de multilane waterglijbaan van Watergames & More. We zijn er trots op deze mooie opdracht binnen te hebben gehaald!

Voor het realiseren van de glijbaan, zitten Gai Beach Hotel en onze experts eerst met elkaar om tafel. Tijdens dit gesprek bespreken Gai Beach Hotel en Watergames & More met elkaar de ideeën en verwachtingen. Er wordt besproken voor wie de waterglijbaan bestemd is, wat de gewenste uitstraling is, waar het moet komen en wanneer deze klaar is. Vervolgens maakt onze design afdeling een uniek ontwerp die voldoet aan de wensen.

Gai Beach Hotel zoekt een waterglijbaan die voor iedereen spannend en geschikt is. De multilane waterglijbaan past daar perfect bij. Naast de spanning is het geschikt voor alle leeftijden. Zelfs de jongste kinderen kunnen samen met een begeleider er van af glijden!

De multilane waterglijbaan bestaat, zoals de naam het al zegt, uit meerdere banen. Voor Gai Beach Hotel bestaat de waterglijbaan uit vier banen.

Wij werken uitsluitend met kwalitatieve producten. Dit vinden we erg belangrijk omdat kwaliteit bepalend is voor de uitstraling, het gebruiksplezier en het onderhoudsgemak.

Daarnaast werken we ook met duurzame producten. We maken gebruik van hoogwaardige glasvezelversterkte polyester waterglijsegmenten. Dit produceren we geheel in eigen beheer. Onze glasvezelversterkte polyester delen (GVK delen) produceren we met de hand, volgens het ‘hand lay-up’ productiesysteem. Hierdoor is het GRP structureel aanzienlijk sterker dan andere productiemethoden.

Bent u benieuwd wat wij voor uw locatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

12 apr 2022 - Expertise
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: verblijfsrecreatie, dagrecreatie, zwembaden, attractieparken en gemeenten Watergames & More heeft het afgelopen jaar een volledig nieuw mallenpakket ontwikkeld voor onze waterglijbanen. V...
23 apr 2019 - Expertise
Interessant voor: zwembaden, architecten en adviesbureaus. Leestijd: 3 minuten Voordat zwemgasten kunnen genieten van glijbaanplezier, gaan er enkele stappen aan vooraf om de waterglijbaan te realiseren. De totstandkoming van een watergl...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact