Nieuws

Camping Vinkenhof krijgt een nieuwe spray park

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Zwembaden, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie

In Zuid-Limburg ligt midden in het nationaal park “het Gerendal” de camping Vinkenhof. Tussen het zwembad en de eerste staanplaatsen wordt een gloednieuw spray park gebouwd door Watergames & More.

Voor de camping Vinkenhof worden standaard toestellen uit het programma van Waterplay gebruikt. Met elkaar is gekeken welke toestellen ingezet kunnen worden om de attractiewaarde te verhogen.

Een spray park wordt in elke gewenste vorm en omvang gerealiseerd. Hierdoor kun je het zo groot of klein maken als je zelf wilt. Het is ook zeer geschikt voor locaties met een kleiner budget.

Dankzij de waterspuiters en fonteinen is het spray park geschikt voor jong en oud. Het is zeer veilig. Het water uit de sproeiers komt op een vlakke vloer terecht en wordt direct afgevoerd. Dit biedt een bijzonder veilige speelomgeving. Doordat nagenoeg al het wordt wordt opgevangen en hergebruikt, is het duurzaam.

Bent u benieuwd wat wij voor uw locatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

19 jul 2022 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten Bij Tarzan & Jane (BE) luiden ze de zomervakantie in met de komst van een nieuw Spray Park! Daar zijn diverse wa...
21 jun 2022 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: gemeenten, dagrecreatie Bij speelplaats Jip & Janneke aan de Baambruggestraat was een bestaand peuterbad dat ’s zomers werd gebruikt. Dat vroeg veel aandacht en de speelwaarde was laag. De...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact