Nieuws

Mona Mare Monheim krijgt 3 nieuwe duurzame waterglijbanen

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Zwembaden, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Attractieparken

In het Duitse zwembad Mona Mare Monheim realiseren we niet één maar drie nieuwe waterglijbanen! Deze zijn uitgerust met de juiste technieken om energiekosten te verlagen. Alle duurzame waterglijbanen worden van begin tot eind gerealiseerd door Watergames & More.

In overleg met de klant wordt goed gekeken dat de waterglijbanen perfect in de omgeving passen, zodat het één geheel wordt met de locatie. Ook is er rekening gehouden met de wensen van de klant. Iedere waterglijbaan is ontworpen door één van onze deskundige designer. De unieke ontwerpen hebben de juiste balans tussen veiligheid, spanning, uitstraling en speelplezier.

Voor Mona Mare Monheim zien de waterglijbanen er als volgt uit:

Alle drie de waterglijbanen zijn geïsoleerd en voorzien van multimedia effecten. In de waterglijbanen zijn diverse aanraakpunten. De binnenzijde van de waterglijbanen wordt voorzien van LED verlichting waarmee regenboogeffecten worden gecreëerd.

Twee waterglijbanen hebben een diameter van 1,2 meter. De derde waterglijbaan heeft een diameter van 0,8 meter. In deze iets smallere glijbaan glijdt de bezoeker sneller naar beneden dan in de andere twee waterglijbanen.

Doordat de glijbanen voor een groot deel buiten het pand hangen, gaat veel kostbare warmte verloren. Als de banen niet geïsoleerd zijn, loopt de energierekening snel hoog op. Watergames & More houdt hier rekening mee en denkt mee met de klant. Om het energieverbruik aanzienlijk te verlagen wordt iedere waterglijbaan goed geïsoleerd. Ook voorkomt het tocht en condensatie aan de binnenzijde van de waterglijbaan. Dit komt tevens ten goede van de glijbaanrit.

Bent u benieuwd wat wij voor uw locatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

23 aug 2022 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: hotels, waterparken, attractieparken, zwembaden, dagrecreatie, verblijfsrecreatie Gelegen aan het meer van Tiberias vind je het Gai Beach Hotel (IL). Het hotel heeft haar eigen waterpark ge...
10 mei 2022 - Producten
Leestijd: 1 minuut Interessant voor: zwembaden, verblijfsrecreatie, dagrecreatie, attractieparken en gemeenten Wij hebben onze eigen double racer waterglijbaan ontwikkeld! Onze filosofie bij deze ontwikkeling is maximale flexibili...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact