News

Veluwecamping De Pampel en ’t Schinkel investeren in twee Challengers

Het aankomende hoogseizoen zijn twee campings van Veluwe Vakantieparken een GoH20 Challenger waterglijbaan rijker. Zowel Veluwecamping ’t Schinkel als Veluwecamping De Pampel heeft geïnvesteerd in een waterglijbaan. Het gaat om twee GoH20 Challengers die geschikt zijn voor alle leeftijden. Elk jaar investeren de campings in hun locaties en dit jaar werd het zwembad uitgebreid. Naar verwachting worden de glijbanen in april opgeleverd, ruim op tijd voor de zomer!

De GoH20 Challenger die aan het zwembad van camping De Pampel komt te staan, is 15 meter lang. De GoH20 Challenger die bij camping ’t Schinkel gebouwd gaat worden, is 25 meter lang en beide hebben ze een buisdiameter van 1 meter. De glijbanen krijgen een volledig dichte buis en worden voorzien van daglichteffecten die voor een bijzonder effect zorgen. De badgasten van beide campings bereiken het startplatform van de glijbaan door het oplopen van een spiraaltrap en de glijbaanrit eindigt in het zwembad.

Waardevolle investering

Camping De Pampel en ’t Schinkel investeren ieder jaar in een bepaald onderdeel van hun camping. Dit jaar was het zwembad aan de beurt. Voor beide campings viel de keuze op een glijbaan, omdat een waterglijbaan meer gezinnen met kinderen aanspreekt. Hierdoor vergroten zij hun doelgroep en stijgt hun klandizie. Daarnaast is een glijbaan op de camping of bij een zwembad een mooie eye-catcher die naar voren springt en de aandacht trekt. Het plezier dat kinderen en hun ouders krijgen van een glijbaan is onbetaalbaar. Het is de investering meer dan waard.

Uw eigen unieke publiekstrekker

Wilt u weten welke glijbaan bij uw camping, zwembad of recreatiepark past? Ontdek het op onze website of neem contact met ons op. Bij ons vindt u een breed assortiment aan glijbanen en andere waterspeelplaatsen, voor grote en kleine budgetten.

Downloads

Gerelateerde nieuwsberichten

    We require your contact details to enable you to download this file, and therefore request that you complete the form below.

    Get in touch
    Newsletter
    Follow via LinkedIn
    Follow via Facebook
    Follow via Youtube

    Others

    Contact