Nieuws

Eerste Watergames & More waterglijbaan in Duitsland een feit

GoH2O, ons eigen merk premium waterglijbanen, is momenteel bezig aan een ware opmars door heel Europa. Na het Verenigd Koninkrijk, Nederland en België is nu ook de eerste GoH2O waterglijbaan in Duitsland een feit.

GoH2O WaveRider

Op dinsdag 21 juni werd bij Wonnemar in Marktheidenfeld een gloednieuwe GoH2O WaveRider familiewaterglijbaan geopend. De WaveRider is een moderne uitvoering van de klassieke brede waterglijbaan voor de hele familie.

Race tegen de klok

De WaveRider in Marktheidenfeld is uitgerust met een uniek tijdregistratiesysteem. Dankzij de ingebouwde sensoren worden de exacte doorkomsttijden berekend en kunnen bezoekers elkaar uitdagen de snelste tijd neer te zetten. Dit maakt de waterglijbaan extra aantrekkelijk voor iedereen die van een uitdaging houdt!

Dankzij het brede glijbaanoppervlak (maar liefst 3 meter) is de glijbaan ook bij uitstek geschikt voor groepen. Ook ouders met kleine kinderen kunnen veilig samen van de waterglijbaan gebruik maken. De WaveRider is echt een glijbaan voor de hele familie.

Naadloze integratie

De WaveRider bij Wonnemar Marktheidenfeld heeft een starthoogte van 3,3 meter en is 15 meter lang. De nieuwe glijbaan is op de plaats gekomen van een oude glijbaan. Waar mogelijk hebben wij bestaande delen hergebruikt en gemoderniseerd. Zo is bijvoorbeeld het startpunt geplaatst op een reeds aanwezige heuvel en ook het opvangbassin heeft een tweede leven gekregen.

De nieuwe waterglijbaan sluit perfect aan bij de bestaande infrastructuur en thematisering van het zwembad. Ook aan de details is gedacht: door bijvoorbeeld de originele beplanting terug te plaatsen past de nieuwe waterglijbaan perfect bij de bestaande baden.

De voordelen van GoH2O

GoH2O is razendsnel, interactief en veelzijdig. Naast de WaveRider bevat de GoH2O productfamilie nog talloze andere glijbanen zoals de Challenger, SuperSlider, Thrillseeker en nog veel meer.

Nog meer spanning met GoH2O Interactive

Onze waterglijbanen kunnen eenvoudig uitgerust worden met GoH2O Interactive: extra modules voor nog meer spanning. Met GoH2O Interactieve kiest u voor de waterglijbaan van de toekomst met dynamisch LED-verlichting, geluidseffecten, actiefoto-elementen en touchscreen bedieningspanelen waar bezoekers hun eigen glijbaanprogramma kunnen selecteren.

GoH2O staat voor topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Door het hele productieproces in eigen beheer te houden blijven kosten laag en kunnen we de beste kwaliteit garanderen. Ons hand lay-up productieproces staat garant voor een compact, sterk en duurzaam hoogwaardig polyester. Ook RVS is mogelijk voor een robuuste en stijlvolle glijbeleving.

Ervaren specialist

Watergames & More staat voor topkwaliteit met klantgerichte service. Dankzij onze ruime ervaring kunnen wij altijd een volledige en sleutelklare installatie voor u verzorgen. Alle technische werkzaamheden en eventuele bouwkundige ingrepen kunnen wij in eigen beheer verzorgen. Wij bieden ook de mogelijkheid samen te werken met uw eigen (onder)aannemer naar keuze.

Met Watergames & More kunt u met ieder budget en op iedere locatie een prachtige waterattractie realiseren!

Bent u nieuwsgierig geworden naar GoH2O waterglijbanen en wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk onze productpagina’s en brochures.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact