Nieuws

Nieuwe waterglijbaan Zwembad In de Bandert in Echt

Als onderdeel van de grote renovatie bij Zwembad In de Bandert in Echt (Limburg) gaan wij een prachtige nieuwe GoH2O waterglijbaan met daglichteffecten realiseren.

Compacte GoH2O Challenger

De nieuwe GoH2O waterglijbaan is van het type Challenger en heeft een diameter van 1000mm. De Challenger is een razendsnelle buisglijbaan uit de GoH2O waterglijbaanfamilie. De glijbaan krijgt een totale lengte van 35 meter en loopt grotendeels buiten de gevel.

Door gebruik te maken van een spiraaltrap en een compacte catch-unit aan het einde van de waterglijbaan neemt de totale constructie zeer weinig ruimte in beslag.

Flitsende glijbaanervaring

De nieuwe waterglijbaan wordt extra spannend door gebruik te maken van daglichteffecten. In de buis zijn lichtdoorlatende ringen aangebracht. Deze ringen zijn vervolgens op steeds kortere intervallen van elkaar aangebracht. Zo ontstaat tijdens het glijden de illusie van extra snelheid. Daglichteffecten zijn een effectieve methode voor extra spanning.

Het geheel vernieuwde zwembad zal naar verwachting in februari 2017 haar deuren openen voor het publiek. De plaatsing van de glijbaan zullen wij verzorgen in najaar van 2016. Voor gehele eindafwerking en technische installatie werken wij nauw samen met de aannemer van het zwembad.

De voordelen van GoH2O

GoH2O is ons eigen merk premium waterglijbanen. GoH2O is razendsnel, interactief en veelzijdig. Naast de Challenger bevat de GoH2O productfamilie nog talloze andere glijbanen zoals de WaveRider, SuperSlider en Thrillseeker.

Voor nog meer spanning kunnen onze glijbanen bovendien eenvoudig uitgerust worden met GoH2O Interactive modules. Naast daglichteffecten in de vorm van ringen, sterren of andere figuren kunt ook u kiezen voor programmeerbare LED-verlichting, geluidseffecten, interactieve scoreborden, actiefoto elementen en touchscreen terminals.

Hoogste kwaliteit

GoH2O staat voor topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Onze glijbanen zijn beschikbaar in RVS en hoogwaardig polyester op basis van hand lay-up. Van begin tot eind hebben we de productie in eigen beheer, zo garanderen we de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs.

Onze ervaring leert dat investeren in een waterglijbaan zichzelf altijd terugbetaald. Uw bezoekers genieten van meer waterpret en het zwembad trekt meer publiek: een win-win situatie voor u en uw bezoekers.

Ervaren specialist

Watergames & More staat voor topkwaliteit en klantgerichte service. Dankzij onze ruime ervaring kunnen wij altijd een sleutelklare installatie op maat voor u verzorgen. Alle technische werkzaamheden en eventuele bouwkundige ingrepen kunnen wij geheel in eigen beheer of in samenwerking met uw eigen aannemer verzorgen.

Met Watergames & More kunt u met ieder budget en op iedere locatie een prachtige waterattractie realiseren!

Bent u nieuwsgierig geworden naar GoH2O waterglijbanen en wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk onze productpagina’s en brochures.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact