Wat waterspel voor u kan betekenen

Door veeleisende recreatiebezoekers en stadsbewoners is het noodzakelijk voortdurend te blijven vernieuwen en onderscheiden. Ook de steeds extremere weersontwikkelingen leggen druk op de verduurzaming en diversificatie van het recreatieaanbod.

Door middel van waterattracties kan op beide factoren worden ingespeeld. We zien dat sport- en recreatiebedrijven zoals zwembaden en campings, evenals eigenaren van openbare ruimten, steeds vaker kiezen voor waterspel met een combinatie van meerdere functies en voor meerdere leeftijden. Zo worden spannende glijbanen gecombineerd met een waterspeeltuin voor de jongere kinderen en indoor speeltuinen met outdoor Spray Parks. Dit verbreedt de doelgroep, verhoogt de attractiewaarde en biedt de mogelijkheid jaarrond invloed uit te oefenen op bezoekersaantallen.

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van recreatiebedrijven en gemeenten die met waterspel hun attractiewaarde verhoogden.


    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube