Nieuws

Werkzaamheden Spray Park Erlebnisbad Wonnemar in Duitsland gestart

Leestijd: 2 minuten

Bij Erlebnisbad Wonnemar in het Duitse Ingolstadt is Watergames & More begonnen met de realisatie van een gloednieuw Spray Park. Het Spray Park is onderdeel van een grootse renovatie en uitbreiding van het totale zwembad, zodat het zwembad een hogere attractiewaarde kan bieden aan haar bezoekers. In opdracht van Oberbayerische Bäder- und Freizeitanlagen voert Watergames & More momenteel de werkzaamheden aan het Spray Park uit.

Wonnemar-Ingolstadt

Speelplezier voor jong en oud
In het Spray Park voor Erlebnisbad Wonnemar plaatsen we diverse toestellen van Waterplay Solutions Corp. Voor de jongere kinderen plaatsen we een Discovery Stream. Een Discovery Stream is een dynamische kreek vol spannende uitdagingen waarmee de loop van het water kan worden beïnvloed, zoals raderen en planten en visjes. De stroom speelt in op de fascinatie van kinderen voor stroompjes en beekjes en zorgt ervoor dat ze keer op keer verrast worden. Voor de oudere kinderen plaatst Watergames & More onder andere speeltoestellen als Sneaky Soakers, Splash Blasters en een Fun-Brella.

Er wordt ook een Activity Tower geplaatst in het Spray Park. Deze modulair opgebouwde glijbaan- en speelstructuur is naar wens van de opdrachtgever samengesteld. Op elke zijde van de Activity Tower is een ander speeltoestel gekozen. De Activity Tower zorgt voor een hoge speelwaarde op een klein oppervlak en combineert een eigentijds design met een hoge kwaliteit.

Wonnemar-Ingolstadt

Onbezorgd spelen
Kinderen van alle leeftijden kunnen uiteindelijk onbezorgd spelen in het nieuwe Spray Park. Door het ontbreken van stilstaand water is er geen verdrinkingsgevaar aanwezig. Daarnaast biedt de vloer voldoende slipweerstand om onnodig uitglijden te voorkomen. De toestellen van Waterplay Solutions Corp. zijn bovendien duurzaam en naadloos afgewerkt en bevatten geen scherpe randen.

Duurzaam spelen
Een interactieve waterspeelplaats is een duurzame keuze. Een Spray Park heeft een laag water- en stroomverbruik, wat goed is voor het milieu. De toestellen schakelen zichzelf uit als er geen kinderen aan het spelen zijn en komen weer snel op gang zodra er kinderen komen spelen. Ook wordt het water in het Spray Park opgevangen en hergebruikt. Hiervoor is geen complexe waterbehandelingsinstallatie nodig. Ook zijn er minder chemicaliën nodig om het water op de juiste kwaliteit te houden.

Wonnemar-Ingolstadt

Turn-key oplevering
Watergames & More levert het Spray Park bij Wonnemar turn-key op. Wij nemen het gehele traject uit handen; van het design, naar de ontwikkeling tot aan de oplevering. Daarnaast zijn we verantwoordelijk voor de bouwkundige werkzaamheden en waterzijdige installaties. De werkzaamheden aan het Spray Park zijn in volle gang. We verwachten onze werkzaamheden aan het einde van 2019 af te ronden.

Wilt u ook een interactieve waterspeelplaats bij uw zwembad? Bekijk onze productpagina of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen. Als u daarnaast op de hoogte wil blijven van ontwikkelingen van Watergames & More, kunt u ons volgen op LinkedIn of u aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Neem contact op
Nieuwsbrief