Nieuws

Erlebnisbad Wonnemar in Duitsland krijgt een spetterend Spray Park

Het Duitse Erlebnisbad Wonnemar in Ingolstadt krijgt een gloednieuw Spray Park. Het zwembad is bezig met een renovatie en uitbreiding van het totale zwembad, om zo haar locatie weer een boost te geven. Het Spray Park voor kinderen van jong tot oud is onderdeel van de uitbreiding. Watergames & More voert de werkzaamheden aan het Spray Park uit in opdracht van Oberbayerische Bäder- und Freizeitanlagen.

Wonnemar-Ingolstadt

Waterpret voor kinderen van alle leeftijden
Het Spray Park bij Erlebnisbad Wonnemar krijgt diverse toestellen van Waterplay, waaronder Sneaky Soakers, Splash Blasters en een Fun-Brella; leuk voor de oudere kinderen. Daarnaast realiseert Watergames & More een Discovery Stream voor de jonge kinderen. Een Discovery Stream is een dynamische kreek vol spannende uitdagingen, zoals raderen en beweegbare visjes en planten waarmee de loop van het kan water worden beïnvloed. De Discovery Stream speelt in op de fascinatie van kinderen voor stroompjes en beekjes en zorgt ervoor dat kinderen keer op keer worden verrast.

Veilige en duurzame keuze
In het Spray Park kunnen kinderen onbezorgd spelen. Er is door het ontbreken van stilstaand water geen verdrinkingsgevaar en de vloer biedt voldoende slipweerstand. Onnodig uitglijden wordt daarmee voorkomen. Verder worden de toestellen van Waterplay duurzaam en naadloos afgewerkt en bevatten deze geen scherpe randen. Het enige waar de kinderen mee bezig hoeven te zijn is het spelen met water.

Wonnemar-Ingolstadt

Daarbij is een interactieve speelplaats een duurzame keuze. Door het lage water- en stroomverbruik is een Spray Park goed voor het milieu. De toestellen schakelen zichzelf uit als er geen kinderen aan het spelen zijn. Hierdoor zijn er ook minder chemicaliën nodig om het water op de juiste kwaliteit te houden. Zodra er kinderen komen spelen, worden de toestellen weer ingeschakeld en komen ze snel op gang.

Wonnemar-Ingolstadt

Volledige ontzorging
Het Spray Park bij Wonnemar wordt turn-key opgeleverd. Dat betekent dat Watergames & More het volledige traject van de ontwikkeling tot aan de oplevering uit handen neemt. Wij zijn verantwoordelijk voor de bouwkundige werkzaamheden en waterzijdige installaties. Erlebnisbad Wonnemar wordt volledig ontzorgd. De 3D-impressies geven een indicatie van hoe het Spray Park eruit komt te zien. De uiteindelijke kleur- en maatvoering gaat in overleg met Oberbayerische Bäder- und Freizeitanlagen. Naar verwachting zullen de werkzaamheden aan het Spray Park in september 2019 worden afgerond. De totale oplevering van het vernieuwde zwembad zal naar verwachting december 2019 zijn.

Wilt u ook een interactieve waterspeelplaats bij uw zwembad? Bekijk onze productpagina of neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen van Watergames & More? Volg ons dan op LinkedIn en Twitter, of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact