Nieuws

Watergames & More: uw partner voor waterplezier in 2024!

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken en Openbare ruimtes

Ook in 2024 is Watergames & More uw toegewijde partner in het leveren van onvergetelijk waterplezier! Of uw locatie nu snakt naar een sprankelend spray park, een opwindende waterglijbaan of een avontuurlijke waterspeelstructuur, wij hebben de perfecte oplossingen voor u!

Het kiezen van de ideale waterattractie is geen eenvoudige taak. Wij begrijpen dat uw keuze moet passen bij uw doelgroep, budget, ruimte en visie. Daarom bieden wij niet alleen hoogwaardige producten, maar ook deskundig advies, creatieve ontwerpen en professionele installatie om uw visie tot leven te brengen.

Een van onze meest geliefde producten is het spray park. Dit is een interactieve waterspeelplaats die verkoeling en plezier biedt voor alle leeftijden. Volledig aanpasbaar aan uw wensen, met thema’s en kleuren, garanderen wij een unieke toevoeging aan uw locatie.

Tevens kan een spray park ook in de openbare ruimte geplaatst worden. Zo creëert u een aantrekkelijke en levendige plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, spelen en genieten.

Naast onze spray parks, bieden wij ook een breed scala aan waterglijbanen, waterspeelstructuren en inflatables aan. Een garantie voor tijdloos plezier en sensatie voor jong en oud!

Wat uw wensen ook zijn, bij Watergames & More vindt u de perfecte waterattractie die past bij uw visie. We zijn trots op onze producten, service en klanttevredenheid. Bent u klaar om uw locatie te transformeren? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Onze professionals staan klaar om u volledig te ontzorgen, van ontwerp tot installatie, en uw locatie te laten schitteren met waterplezier.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Watergames & More en onze projecten door ons te volgen op LinkedIn of u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

05 sep 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten, openbare ruimten Stelt u een warme dagen voor waarin kinderen en volwassenen genieten van een betoverend waterfest...
12 sep 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten, openbare ruimten Waterglijbanen hebben altijd al een speciale aantrekkingskracht gehad, maar stelt u eens voor dat...

Inflatables

Download nu

Waterspeelstructuren brochure

Download nu

Watergames & More Brochure

Download nu

Spray park brochure

Download nu

WaterClimbing brochure

Flag nl nl
Download nu

Waterglijbanen Brochure

Download nu

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact