Nieuws

IAAPA Expo Europe 2019 Parijs

Van 16 tot en met 19 september 2019 vond de IAAPA Expo Europe plaats in Parijs. Op deze toonaangevende beurs voor de attractie-branche, presenteerden meer dan 550 bedrijven zich en was er volop kans om te netwerken en te beleven wat er nieuw, innovatief en ‘booming’ is. Ook familiebedrijf Watergames & More was op de Expo aanwezig als standhouder. Naast de kennismaking met geïnteresseerde accommodaties, waterparken, attractieparken en andere recreatiebedrijven, hebben we kennis van de markt opgedaan en ideeën uitgewisseld met onze partner Waterplay Solutions Corp. en enkele collega-Waterplay-dealers.

Ultieme belevingen voor uw bezoekers
Wat opviel op de beurs, is dat tegenwoordig diverse soorten belevingen met elkaar worden gecombineerd voor de ultieme beleving. De consument heeft alles op één plaats en kan diverse producten, die vroeger apart werden beleefd, nu tegelijkertijd beleven. Ook Watergames & More heeft projecten met productcombinaties op verzoek gerealiseerd, zoals in Vakantiepark de Boomgaard (in Renesse, Nederland) en monte mare (in Kreuzau, Duitsland), waarbij waterglijbanen, Spray Parks, ‘& More’ waterattracties in een gethematiseerd decor worden gecombineerd. Op deze manier kan de opdrachtgever de ultieme speelwaarde voor zijn bezoekers creëren. We adviseren opdrachtgevers graag in de ontwikkeling van dit soort concepten. Maatwerk en thematisering zorgt ervoor dat de waterattractie bij de doelgroep én in de omgeving past, en door inhouse design hebben we samen met de opdrachtgever invloed op een geoptimaliseerd eindproduct. Bekijk hieronder de impressie van de maatwerk waterattractie voor monte mare.

Unieke Spray Park technieken
Een product in het bijzonder dat familiebedrijf Watergames & More presenteerde op de Expo, is het concept Spray Parks (interactieve waterspeelplaatsen). Dit is een relatief nieuw product in Europa, maar de bekendheid ervan groeit snel. Dit was tevens terug te zien aan het gestegen aantal aanbieders van Spray Parks op de Expo. Echter blijkt het ene Spray Park het andere niet. Omdat Watergames & More unieke technieken toepast, verschilt ons product op essentiële punten van andere aanbieders. Zo maken we bijvoorbeeld gebruik van innovatieve nozzles (sproeikoppen), waardoor er met minder waterverbruik hetzelfde sproeibeeld kan worden gegenereerd. Ook de afwerking verschilt van de andere aanbieders: door de watertoestellen gelijkvloers, op een zogenaamde playPHASE™ te monteren, is het product makkelijk uitwisselbaar, veiliger (er is minder teen-stoot-gevaar voor bezoekers aan onderdelen die uitsteken) en beter waterdicht, dan wanneer het toestel bovenop de vloer wordt gemonteerd.

IAAPA Expo Europe

Door de samenwerking met onze partner Waterplay Solutions Corp. kunnen wij dit soort unieke, duurzame Spray Park elementen aanbieden. Watergames & More combineert een kwalitatief product met de service van een volledig turn-key realisatie, waarbij we opdrachtgevers vanaf het ontwerp tot de montage en eindoplevering van de waterattractie volledig ontzorgen. Daardoor onderscheiden we ons in de markt.

Uw attractiewaarde verhogen
De leisurebranche is divers en constant in ontwikkeling. De mogelijkheden nemen toe en u kunt daardoor uw gasten steeds weer opnieuw verrassen. Heeft u ideeën voor een unieke waterattractie op uw locatie? Neem dan contact met ons op. Volg ons op LinkedIn of meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen van familiebedrijf Watergames & More.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact