Nieuws

De ZwembadBranche Dag was een succes!

De jaarlijkse ZwembadBranche Dag is weer voorbij. Wij kijken met een goed gevoel terug op de beurs. Tijdens deze dag waren alle professionals bijeen die iets met de zwembadwereld te maken hadden. Het was een fijn weerzien van relaties en klanten, maar we hebben ook veel nieuwe contacten opgedaan. Wij zien uit naar volgend jaar.

Tijdens de beurs hebben we met verschillende zwembadhouders en toeleveranciers gesproken over onze producten en diensten. Van GoH20 waterglijbanen tot Aquaglide en van Spray Parks tot WaterClimbing: alles kwam voorbij. Ook de nieuwe collectie van Waterplay, Shoreline, kreeg veel aandacht.

Vervolg beursseizoen
Heeft u ons gemist op deze beurs? Geen probleem, we zijn nog op twee andere beurzen te vinden dit jaar. Van 7 t/m 10 november staan wij op de FSB in Keulen. Hier ontmoeten architecten, planners, investeerders en leveranciers elkaar in de wereld van zwembaden, sportcentra, speeltuinen en recreatiegebieden. Wat dichter bij huis is de Recreatievakbeurs. Van 28 t/m 30 november kunnen we u in Hardenberg alles vertellen over de laatste producten voor dag- en verblijfsrecreatiehouders. Wij ontmoeten u daar graag!

FSB
7-10 november
Koelnmesse GmbH
Messeplatz 1
50679
Keulen, Duitsland
Watergames & More: hal 07.1 stand A-051

Recreatie Vakbeurs
28-30 november
Evenementenhal Hardenberg
Energieweg 2
7772 TV
Hardenberg, Nederland
Watergames & More: hal 6 (zwembadhal)

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact