Nieuws

Opening nieuwe zwemaccommodatie Vakantiepark de Krim met spectaculaire waterglijbanen en Spray Park

10-08-2017, Texel – Begin juli is het nieuwe zwembad bij Vakantiepark de Krim geopend onder grote belangstelling. Het is een prachtig gebouw geworden waar Watergames & More vier waterglijbanen en een Spray Park heeft mogen leveren. Het publiek reageert buitengewoon enthousiast op deze spectaculaire attracties, waarmee Vakantiepark de Krim hoogwaardig vermaak aan de gasten biedt. Ook Texelaars mogen gebruikmaken van dit mooie zwembad.

Bijna een jaar is er druk gewerkt aan dit bijzondere project. Het is een mooi voorbeeld van hoe verschillende producten samenkomen tot één sensationele waterspeeltuin. De unieke waterattracties hebben voor ieder wat wils, van jong tot oud. Het Spray Park geschikt voor jongere kinderen en de oudere kinderen en volwassenen kunnen zich volledig laten gaan in de glijbanen. Elke waterglijbaan is gericht op een andere doelgroep. Zo is er altijd een boeiende attractie voor het gevarieerde publiek dat Vakantiepark De Krim bezoekt!

Overdekt Spray Park

De jongste bezoekers van Vakantiepark De Krim kunnen zich helemaal uitleven in het overdekte Spray Park. De aanname dat Spray Parks alleen buiten geplaatst kunnen worden, is daarmee ook ontkracht. De Spray Parks van Waterplay lenen zich ideaal voor overdekte locaties. Het Spray Park bij Vakantiepark De Krim heeft een afmeting van 100m2 en is geheel gethematiseerd met elementen die kenmerkend zijn voor Texel. De Waterplay speelelementen die in het Spray Park staan, zijn een Discovery Stream, Surf Stones, Calypso, Crow’s Nest, Morning Grass en Ground Sprays met geluidseffecten.

Vier spetterende Goh20 waterglijbanen

De vier glijbanen hebben elk unieke features waardoor bezoekers steeds weer worden verrast. De website Tuberides kreeg de mogelijkheid om nog vóór de opening een kijkje te nemen bij het Spray Park en alle glijbanen uit te proberen. Het verslag is in het Duits en is te lezen op hun website.

Goh20 Waverider

De kleinste waterglijbaan is de GoH20 Waverider familieglijbaan. Deze 10 meter lange glijbaan gaat in een golfbeweging naar beneden en mondt uit in het zwembad. Zoals de naam het zegt is deze glijbaan uitermate geschikt voor het hele gezin.

Goh20 Globetrotter (Wild River)

De tweede glijbaan is de Goh20 Globetrotter (Wild River) waterglijbaan. Deze glijbaan start binnen, maar gaat verder helemaal buitenom. De stroming voert de bezoeker mee door bochten en langs bassins. Na een wildwateravontuur rijker, komen de bezoekers uiteindelijk weer uit in een bad in het centrale gebouw.

Goh20 Voyager & Dazzler

De Goh20 Voyager & Dazzler is een spectaculaire waterglijbaan waar je met een band vanaf kunt. De glijbaan heeft een buisdiameter van 1400 en bevat een cone-element. De glijbaan is wel 63 meter lang en start op een hoogte van bijna 5,5 meter. Zodra het stoplicht op groen springt staat de bezoeker een sensationele glijbaanrit te wachten! In de glijbaan zijn verschillende lichteffecten verwerkt die de glijbaan een bijzondere uitstraling geven. In de cone wordt de bezoeker een aantal keer heen en weer geslingerd, waarna hij in het gat wordt meegevoerd naar de cath unit, waar de glijbaan eindigt.

Goh20 Challenger

De vierde en laatste glijbaan is een GoH20 Challenger waterglijbaan met een buisdiameter van 1200. De GoH20 Challenger is de snelste glijbaan van allemaal en is volledig uitgerust met LED-lichteffecten, gethematiseerde geluidseffecten en de competitieve touch game. Door de glijbaan heen zijn touch points verwerkt die de bezoeker tijdens zijn snelle rit moet proberen aan te raken. Aan het eind van de glijbaan wordt zijn of haar score op het scorebord getoond. Een uitdagend spel dat gasten blijft motiveren om hun score te verbeteren! Bezoekers zien op het display ook in hoeveel seconden ze door de glijbaan zijn gegleden. Daarmee blijven ze zichzelf én anderen uitdagen om de beste score neer te zetten!

Wij wensen Vakantiepark De Krim op Texel en haar gasten fantastische jaren toe. Met deze nieuwe attracties gaat dat absoluut lukken! Wilt u meer informatie over deze prachtige waterspelattracties? Neem gerust contact met ons op of lees meer over Spray Parks of Goh20 waterglijbanen op onze website.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact