Nieuws

Waterplay introduceert nieuwe collectie: Shoreline

Het Canadese bedrijf Waterplay presenteert een nieuwe Spray Parks collectie, genaamd Shoreline. De waterspelcollectie is gebaseerd op de levendige zee getijden. Shoreline is een aanvulling op de Grassland collectie, die tevens op de natuur geïnspireerd is. Deze prachtige toestellen zijn exclusief bij Watergames & More verkrijgbaar.

De Shoreline collectie bestaat uit negentien innovatieve producten die allemaal geïnspireerd zijn op de kustlijn. Door deze toestellen worden kinderen gemotiveerd om samen te spelen en te ontdekken. Verschillende toestellen bevatten sensoren waardoor interactieve elementen geactiveerd kunnen worden. Dit zorgt voor een uitdagende speelbeleving voor kinderen van alle leeftijden!

Interactieve en innovatieve toestellen
Door het design van de toestellen springt een waterspeelplaats uit de Shoreline collectie direct in het oog. De toestellen werken als een magneet op kinderen. De AquaLume details brengen kleurrijke schaduwen op het speelondergrond, de enorme Beach Ball Soaker stort een volle bak water naar beneden en de Waterplayers draaien en sprayen water 360 graden in het rond. Een serie van interactieve Ground Sprays hebben in de vorm van vriendelijke zeeschildpadden en zeesterren.

De Whirler Action Activator bevordert waterbehoud. Daarnaast voegt het toestel speelwaarde toe doordat kinderen aan een schijf kunnen draaien om omliggende onderdelen te activeren. Alle componenten zijn geïnstalleerd met het playPHASE verankeringssysteem, waardoor het gemakkelijk is om toestellen en onderdelen te installeren, uit te breiden en van plaats te wisselen.

Recreatief Meubilair
Naast gethematiseerde toestellen, biedt Shoreline ook een unieke, gethematiseerde set van recreatief meubilair. Exclusief voor Waterplay komen de betonbanken, stoelen en tafels uit de Gathering serie in speelse zeeschelpvormen. Hierdoor wordt de beleving van het Spray Park ook doorgevoerd in de zit- en ontspanningsgelegenheden eromheen.

De Shoreline collectie is ontworpen door Markus Ehring, een wereldberoemde publieke ruimteontwerper. De natuurlijke esthetiek van grassen en waterbloemen sluiten naadloos aan op de Grassland collectie. De Shoreline collectie past perfect in parken, bij zwembaden of in attractieparken.

Meer informatie
Wilt u meer weten over deze nieuwe Waterplay collectie? Neem dan contact op of bezoek onze stand op een van de beurzen waar we dit najaar staan!

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact