Nieuws

Ontmoet Watergames & More in binnen- en buitenland tijdens het beursseizoen

Het beursseizoen is geopend! De komende maanden kunt u Watergames & More ontmoeten op verschillende beurzen in binnen- en buitenland. Ontdek de wereld van eindeloze waterpret op onze stand! We trappen dit jaar af in september met de EAS in Berlijn. Verder zijn we nog te vinden in Keulen, Hardenberg en Utrecht. Zien wij u daar?

Euro Attractions Show (EAS), Berlijn

Van 26 t/m 28 september komen alle wereldleiders op het gebied van amusement en entertainment samen om hun nieuwste producten te presenteren. Jaarlijks trekt de EAS zo’n 11.000 leasure professionals en ook Watergames & More is dit jaar weer van de partij!

Euro Attractions Show (EAS)
26-28 september 2017
Messe Berlin Exhibition Center
Messedamm 22
14055
Berlijn, Duitsland
Watergames & More: stand 21-1711

ZwembadBranche Dag, Utrecht 

Dit jaar zijn we ook te vinden op de ZwembadBranche dag in Utrecht. Op 11 oktober komt de gehele zwembadbranche bijeen om kennis op te doen en informatie te delen. Tijdens deze dag worden verschillende lezingen gehouden waarbij de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van zwembaden besproken worden.

ZwembadBranche dag
11 oktober
DeFabrique
Westkanaaldijk 7
3542, DA
Utrecht, Nederland
Watergames & More: stand 1.16

FSB, Keulen

In november vindt de Fachmesse für Freiraum-, Sport- und Bäderanlagen (FSB) plaats in Keulen! Deze beurs is interessant voor iedereen die zich professioneel bezighoudt met vrijetijd, sport en waterrecreatie. Wij kunnen dan natuurlijk niet wegblijven. Van 7 t/m 10 november kunt u ons daarom bezoeken op onze beursstand op de FSB.

FSB
7-10 november
Koelnmesse GmbH
Messeplatz 1
50679
Keulen, Duitsland
Watergames & More: hal 07.1 stand A-051

Recreatie Vakbeurs, Hardenberg

De Recreatie Vakbeurs vindt plaats op 28 t/m 30 november in Hardenberg. Op de Recreatie Vakbeurs treft u de gehele Nederlandse recreatiebranche. Gedurende deze dagen wordt er volop kennis gedeeld en demonstreren verschillende bedrijven uit alle hoeken van de recreatiebranche hun producten en diensten. Grijp deze laatste kans om Watergames & More te ontmoeten!

Recreatie Vakbeurs
28-30 november
Evenementenhal Hardenberg
Energieweg 2
7772 TV
Hardenberg, Nederland
Watergames & More: hal 6 (zwembadhal)

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact