Producten

Flotí

De inflatables van Flotí zorgen voor eindeloos plezier op het water: van grote en lange Pooltracks tot aan de losse toestellen, zoals de Mountain Slide en de Rolling Runner. De elementen van Flotí onderscheiden zich door hun uitzonderlijke kwaliteit en hun modulaire elementen. Hierdoor zijn ze gemakkelijk aan elkaar te koppelen en te verwisselen.

Flotí is zondermeer de beste keuze voor een slimme, betrouwbare, milieuvriendelijke en waardevolle investering die u kunt maken voor uw waterpark.

Alle verbindingen zijn gelast (door middel van verhitting), géén lijmverbindingen. De toestellen zijn gemaakt van meerlaags, nylon versterkt PVC of van TPU. Dit maakt een zeer sterke constructie van duurzame kwaliteit. Veiligheidsventieldoppen zorgen dat elementen niet op het water kunnen worden geopend, dus de veiligheid van spelende kinderen en volwassenen is hiermee gewaarborgd.

Flotí Premium voordelen voor intensief gebruik:

 • Materiaal TPU is milieuvriendelijk
 • Nog beter bestand tegen zowel hoge als lage temperaturen.
 • Minder gevoelig voor erosie
 • TPU breekt of kreukt niet bij invouwen en is lichtgewicht.

De producten uit deze serie zijn speciaal ontwikkeld voor recreatiehouders en zwembaden met commerciële doeleinden. Deze Pool Courses kunnen volledig naar wens in volgorde gelegd worden, vanwege het volledig modulaire concept.  U kunt ook  kiezen voor één van de twee standaard Pool Courses, waarvoor aantrekkelijke package deals gelden. Met de opblaasbare elementen van Flotí bouwt u snel en eenvoudig een spectaculair parcours op het water. Bovendien creëert u snel een ander parcours door simpelweg de volgorde van de onderdelen aan te passen.

Jump & Duck Floti Watergames & More

Met de inflatables van Flotí bouwt u snel en eenvoudig een spectaculair Aquapark op het water. Volwassenen én kinderen worden uitgedaagd om te glijden, klimmen en klauteren op de spannende trampolines, klimobjecten en glijbanen. Met deze losse toestellen biedt Flotí  een aantrekkelijke attractie die zich bovendien snel terugbetaalt. Bij een groter Aquapark verdient u uw investering met commerciële exploitatie razendsnel terug. Dankzij ons aantrekkelijke verdienmodel is het mogelijk om uw investering in slechts één seizoen terug te verdienen. Zo verandert u uw watergebied in een handomdraai in een sensationeel waterparadijs. De producten zijn geschikt voor zwembaden, meren en zelfs voor de zee.

PVC - TPU

Flotí streeft ernaar om PVC materiaal te gebruiken van de hoogste kwaliteit, daarbij wordt verder dan de standaard materialen gekeken. Het productieteam bij Flotí beschikt over ervaren en gespecialiseerde werknemers die regelmatig de fabrieken grondig inspecteren, waarbij de hoge standaarden voor productie gewaarborgd blijven. Voor er wordt geproduceerd, worden de materialen uitvoerig getest en gecertificeerd door een derde partij.  Flotí heeft wereldwijd diverse testcentra, waarbij de producten in verschillende omgevingen en bij verschillende temperaturen uitvoerig worden getest. Dit wordt uitgevoerd door een derde partij waarbij objectiviteit gewaarborgd blijft.

Missie

Flotí heeft als missie de wereld te voorzien van ongelofelijk leuke en veilige opblaas speelstructuren voor jong en oud. Daarnaast wil Flotí langdurige relaties aangaan door haar zaken op een eerlijke en duurzame wijze uit te voeren. Ondanks dat Flotí een vrij nieuw bedrijf is, bestaat hun team uit gespecialiseerde werknemers, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het fabriceren van materialen voor opblaasbare producten.

Wij vinden het belangrijk dat onze service dezelfde kwaliteit heeft als onze attracties, en dat merkt u. Zo ontvangt u bij aankoop van een Flotí inflatable- hoe klein ook – een repairkit en de benodigde basis bevestigingsmaterialen.  U kunt ook altijd bij ons terecht voor gedetailleerd advies over de wetgeving rondom en het gebruik van uw Flotí producten én wij adviseren u kosteloos over de verankering. Dat hoort erbij! Daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw Flotí product volledig gebruiksklaar te laten leveren en op de juiste wijze te laten verankeren. Daarnaast blijven wij ook na de levering altijd beschikbaar voor vragen en advies.

+31 (0) 629 55 66 62

   Neem contact op
   Nieuwsbrief
   Volg ons via LinkedIn
   Volg ons via Facebook
   Volg ons via Youtube