Nieuws

Spray Parks in de openbare ruimte

Een Spray Park is een verrijking voor elke situatie, dus ook in de openbare ruimte. Kinderen voelen zich van nature aangetrokken door water en een Spray Park vervult de behoefte van kinderen om met water te spelen. Een Spray Park in de openbare ruimte zal vakanties in Nederland in de lente en zomer veranderen; kinderen kunnen elke dag gaan genieten van het mooist denkbare speelgoed.

Veilig en gezonde speelomgeving
Kinderen van alle leeftijden kunnen in een openbaar Spray Park onbezorgd spelen. Door het ontbreken van stilstaand water, ontstaat er namelijk geen verdrinkingsgevaar. Water loopt direct weg in de aanwezige afvoerputten. Daarnaast biedt de ondergrond voldoende slipweerstand om onnodig uitglijden te voorkomen. De toestellen van Waterplay worden duurzaam en naadloos afgewerkt. Ze bevatten geen scherpe randen en kunnen tegen een stootje. Hierdoor is er ook geen toezicht nodig en hoeven kinderen alleen bezig te zijn met hun waterpret.

Een interactieve waterspeelplaats is daarnaast een gezonde speelomgeving. De verschillende toestellen voeden de nieuwsgierigheid van kinderen en zetten aan tot langdurig en veel bewegen. Zo draagt een Spray Park zelfs bij aan de gezondheid en ontwikkeling van kinderen.

Een goede keuze voor het milieu
Een Spray Park is ook een goede keuze voor het milieu. De toestellen schakelen zichzelf uit als er geen kinderen aan het spelen zijn. Hierdoor kan het water- en stroomverbruik laag worden gehouden. Er is geen complexe waterbehandelingsinstallatie nodig en door het lage waterverbruik worden er ook minder chemicali├źn gebruikt om het water op de juiste kwaliteit te houden. Zodra er kinderen in het Spray Park komen spelen, schakelen de toestellen zichzelf weer in en komen ze snel op gang. Dat maakt een Spray Park het ideale waterparadijs in de openbare ruimte.

Een waterparadijs voor elk budget
Een interactieve waterspeelplaats van het merk Waterplay kan geheel naar eigen wens worden ingericht. U bepaalt welke toestellen en kleuren er op de speelplaats komen. Hierdoor kunnen wij een Spray Park voor elk budget realiseren. Bovendien is een Spray Park modulair uit te breiden. Zo kunt u het Spray Park in uw gemeente met wat kleine aanpassingen vernieuwen en keer op keer het speelplezier vergroten.

Bent u benieuwd wat wij kunnen betekenen voor een spetterende speelplaats in uw gemeente? Bekijk onze productpagina of neem gerust contact met ons op.

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen van Watergames & More? Volg ons dan op LinkedIn en Twitter, of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact