Nieuws

Spray Parks voor alle locaties en budgetten

Kinderen voelen zich van nature aangetrokken door water. Met de interactieve waterspeelplaatsen van Watergames & More kunt u kinderen van alle leeftijden een veilige en gezonde speelomgeving bieden. Een spetterend Spray Park kunnen wij realiseren op alle locaties en voor ieder budget. Zo kunnen kinderen op alle mogelijke plekken genieten van het mooist denkbare speelgoed!

Spray Parks op elke locatie
Onze Spray Parks zijn een verrijking in de meest uiteenlopende situaties, bijvoorbeeld in de openbare ruimte, bij zwembaden, recreatieparken, campings of hotels. Spray Parks kunnen zowel indoor als outdoor worden gerealiseerd. Uitgangspunt is dat er geen stilstaand water is. Water loopt direct weg naar de aanwezige afvoerputten. Hierdoor ontstaat er geen verdrinkingsgevaar. De ondergrond biedt bovendien voldoende slipweerstand om onnodig uitglijden te voorkomen. Daarnaast hebben de toestellen van Waterplay geen scherpe randen en kunnen ze tegen een stootje. Dit zorgt ervoor dat kinderen van alle leeftijden onbezorgd kunnen spelen in dit waterparadijs. De toestellen van Waterplay kunnen ook in een peuterbad situatie worden toegepast: in situaties waar behoefte is aan een (klein) waterbassin.

Een waterparadijs voor ieder budget
Een Spray Park kan geheel naar eigen wens worden ingericht: u bepaalt welke toestellen en kleuren er in het waterparadijs komen. Hierdoor kunnen wij voor elk budget een waterattractie realiseren. Bovendien is een Spray Park modulair uit te breiden. In de voorfase kan al worden nagedacht over toekomstige uitbreidingen, maar deze hoeven niet direct doorgevoerd te worden. Zo kunt u een Spray Park met wat kleine aanpassingen telkens weer vernieuwen en iets nieuws aan uw gasten bieden. Zo vergroot u keer op keer het speelplezier!

Bovendien zijn Spray Parks zuinig in verbruik, zowel qua energie als qua water. De speeltoestellen gaan efficiënt om met water. Er is geen complexe waterbehandelingsinstallatie nodig en door het lagere waterverbruik worden er ook minder chemicaliën verbruikt om het water op de juiste kwaliteit te houden. Een Spray Park is dus ook een heel milieubewuste keuze.

Een Spray Park voor u
Wist u dat als u nu kiest voor een Spray Park, dat deze nog te realiseren is voor het zomerseizoen van 2019? Mochten we weer zo’n lekkere (na)zomer krijgen als dit jaar, dan kunnen uw bezoekers optimaal genieten van de spetterende waterattractie. Wilt u meer weten over Spray Parks? Kom dan langs onze stand tijdens de Recreatie Vakbeurs van 27 tot en met 29 november en we bespreken graag met u de mogelijkheden. Of neem gerust contact met ons op.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact