Nieuws

Eerste openbare Spray Park van de Benelux in Capelle a/d IJssel

Vanaf deze zomer is in de gemeente Capelle aan den IJssel geen vakantie meer hetzelfde. Watergames & More gaat in de gemeente het eerste outdoor Spray Park in de openbare ruimte realiseren. Dit wordt het eerste openbare Spray Park in de Benelux. Kinderen van alle leeftijden kunnen elke dag genieten van het mooist denkbare speelgoed; water.

De interactieve waterspeelplaats is onderdeel van het prestige project om de buitenruimte in de gemeente Capelle a/d IJssel op te leuken. Het Spray Park wordt sleutelklaar opgeleverd: Watergames & More levert en plaatst diverse toestellen van Waterplay, zoals waterbogen (“Water-O”) en sproei-installaties (“Ground Sprays”). De gemeente wordt vanaf de ontwikkeling tot de oplevering ontzorgd; Watergames & More neemt alles uit handen.

Openbaar Spray Park
Kinderen van alle leeftijden kunnen onbezorgd in het openbare Spray Park spelen; er is door het ontbreken van stilstaand water geen verdrinkingsgevaar. De vloerafwerking is van gebezemd beton en biedt voldoende slipweerstand om onnodig uitglijden te voorkomen. Bovendien wordt het water direct afgevoerd. De toestellen hebben geen scherpe randen en kunnen tegen een stootje. Dat maakt een Spray Park het ideale waterparadijs in de openbare ruimte.

Spray Parks zijn een goede keuze voor elke situatie en dus ook in de openbare ruimte. Door het lage water- en stroomverbruik is een Spray Park, in tegenstelling tot een traditioneel zwembad, een goede keuze voor het milieu. Hierdoor zijn er ook minder chemicaliën nodig om het water op de juiste kwaliteit te houden. De ontwikkeling van het Spray Park in de gemeente Capelle aan den IJssel gaat spoedig van start. De oplevering staat gepland voor het zomerseizoen.

Wilt u ook weten wat wij kunnen betekenen voor een spetterende speelplaats in uw gemeente? Neem gerust contact met ons op.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact