Producten

Waterglijbanen

De glijbanen van onze eigen productlijn combineren hoge kwaliteit met een optimale beleving. Een gave glijbaan tilt uw recreatiepark of zwembad naar een hoger niveau. Biedt uw gasten de beste kwaliteit en het meeste speelplezier! Door middel van thematisering en maatwerk zorgen wij dat de glijbaan perfect in het geheel past en met de sleutelklare oplevering hoeft u alleen van uw nieuwe glijbaan te genieten.

Kwaliteit
Watergames & More heeft een eigen productlijn waterglijbanen ontwikkeld. We hebben de beste eigenschappen van verschillende producten samengevoegd en daarmee een unieke productlijn opgezet. We gebruiken onder andere hoogwaardig glasvezelversterkt polyester, dat we volledig in eigen beheer maken. Hierdoor heeft u gegarandeerd een glijbaan van de hoogste kwaliteit. Bovendien zijn onze waterglijbanen onderhoudsvriendelijk en duurzaam, wat u en uw gasten verzekert van jaren waterpret.

Zowel voor u als opdrachtgever, als voor uw gasten, staat beleving bij ons altijd centraal. De glijbanen van Watergames & More zijn uitdagend, razendsnel en bevatten spectaculaire licht- en geluidseffecten. Voor uw doelgroep een avontuur, voor u een waardevermeerdering waarmee u de attractiewaarde van uw locatie verhoogt. Bekijk alle waterglijbanen uit onze productlijn en ontdek welke glijbaan perfect bij uw bad of park past.

Veel buisglijbanen zijn vrij donker, maar met Watergames & More waterglijbanen is dat verleden tijd. In onze glijbanen kunnen prachtige figuren, teksten en andere vormen met licht gecreëerd worden, met behulp van daglicht en LED-verlichting. Voor een spectaculaire sensatie zowel binnen als buiten de glijbaan, kunt u er zelfs voor kiezen om delen van de glijbaan geheel doorzichtig te maken. De bijzondere lichteffecten resulteren in een fantastische glijbaanrit die bezoekers zullen doen terugkeren naar uw recreatiepark of zwembad.

Interactieve touch points in de glijbaan creëren een competitief spelelement voor jong en oud. Touch points zijn verschillende aanraakpunten door de glijbaan heen. Het is de bedoeling dat gasten gedurende hun glijbaanrit zo veel mogelijk touch points aanraken. Het scorebord aan het eind van de glijbaan geeft aan hoeveel punten er zijn verzameld. Het bord toont daarnaast de rittijd van de gasten, die keer op keer verbeterd kan worden. Gasten dagen elkaar op een sportieve manier uit om steeds een snellere tijd neer te zetten en hun score te verbeteren.

Met thematisering biedt u uw gasten keer op keer een unieke glijbaanervaring. Bij het startplatform van de glijbaan hangt een touch screen waarop de bezoeker een thema kan kiezen. Zodra het startlicht op groen springt, begint een adembenemende rit. Alle geluid- en lichteffecten zijn aangepast aan het gekozen thema en zelfs de touch points veranderen mee. De verrassende veelzijdigheid van de thema’s maken dat geen enkele rit hetzelfde is.

+31 (0)79 206 5060

Downloads

Hieronder vindt u diverse documenten, catalogi en brochures met informatie over ons leveringsprogramma en onze waterglijbanen. Zoekt u specifieke informatie die u niet in de downloads kunt terugvinden? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina.

Neem contact op
Nieuwsbrief