Nieuws

Spray Park, waterglijbaan en peuterbadje zwembad De Banakker in Etten-Leur opgeleverd

In het Brabantse Etten-Leur is het gloednieuwe zwembad De Banakker geopend. Het nieuwe zwembad heeft het oude zwembad vervangen. Watergames & More heeft in opdracht van aannemer Pelikaan voor De Banakker een Challenger waterglijbaan, een Spray Park in de buitenlucht en elementen rond het peuterbadje binnen gerealiseerd.

Challenger

De Challenger is efficiënt in de beschikbare ruimte geplaatst, waardoor deze niet veel plek in beslag neemt. De glijbaan is 48 meter lang en zit vol multimediaeffecten om het plezier te vergroten. Het laatste buisgedeelte van de Challenger is transparant en de spectaculaire rit eindigt in een catch unit.

Spray Park in de buitenlucht
Op het buitenterrein van zwembad De Banakker is een Spray Park met een grootte van 100m2 gerealiseerd. De toestellen van Waterplay verhogen het speelplezier, zonder teveel water, stroom en chemicaliën te gebruiken. Het Spray Park is onder andere uitgerust met Ground Sprays, een Bloomin’ Soaker en een Poly Palm.

Peuterbadje
Voor de kleintjes heeft Watergames & More speelelementen in het peuterbadje verzorgd. Het peuterbadje bevat twee waterelementen uit het Cirque programma van Waterplay en een peuterglijbaantje.

Het nieuwe zwembad is energieneutraal. Daarom heeft Watergames & More bij het ontwerpen en de realisatie van de Challenger, het Spray Park en het peuterbadje efficiënt gebruikgemaakt van de ruimte en de energiezuinigheid. Heeft u ook grootse plannen voor uw zwembad? Neem gerust contact met ons op.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact